Neler Yeni

Rtx 3060 laptopta kamerayı açınca fandan sürtme sesi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Diskriminant00
Asus a15 2022 rtx 3060 ryzen 7 6800 h laptop da coil whine sorunum vardı zaten 5.gün servise gönderdim ve normal diyip geri gönderdiler. Yeni farkettigim bir şey var o da kamerayı açtığımda bu sefer fandan sürtme gibi bir ses geliyor coil whine in farklı bir versiyonu mu bu ? Bu pc artık çok sıkmaya başladı zaten yazılım mühendisliği öğrencisiyim sürekli bu saçma sesleri duyuyorum.

Son düzenleme:

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
kamera ile fanın ortak noktasını anlayamadım ve bunların yazılım mühendisliği öğrenciliğiyle alakası nedir o detayı neden belirttin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Diskriminant00
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera ile fanın ortak noktasını anlayamadım ve bunların yazılım mühendisliği öğrenciliğiyle alakası nedir o detayı neden belirttin
Sürekli bilgisayarla uğraşıyorum ve bu kamerayı açtığımda gelen sese ve diger coil whine a mağruz kalıyorum anlamında söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera sekmesini küçülttüğumde gidiyor ses tekrar açtığımda yine geliyor gerçekten çok saçma. Açar açmaz garip surtme gibi ses geliyor pc den ama bu farklı ses sadece kamera uygulamasını açtığımda oluyor inanılmaz saçma gerçekten. Oyunu ilk açtığımda coil whine oluyor evet ,ama bu kameradan gelen ses daha farklı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,399
Üyeler
171,747
Son üye
yusufbasolllll
Top Bottom