erny
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben @Abdullah Hacıgül ' ün sistemlerindeki kadar stok olacağını sanmıyorum.5 6 stok olmaz umarım
Ben @Abdullah Hacıgül ' ün sistemlerindeki kadar stok olacağını sanmıyorum.5 6 stok olmaz umarım
hocam ben kolay kolay satamıyorum yaşadığım yerden midir nedir bilemedimŞu var millet hazır sistem alıp ekran kartını satıyor İşlemci anakart ramde aşırı ihtiyaç fazlası var piyasa çok bozuk hayırlısı.
Hangi il hocam özel değilsehocam ben kolay kolay satamıyorum yaşadığım yerden midir nedir bilemedim
8000tl ye 3060 lı sistem çerez gibi gidicektir ben dahil burada 5 6bin lira sadece 3060 a para vericek insanlar olucakBen @Abdullah Hacıgül ' ün sistemlerindeki kadar stok olacağını sanmıyorum.
Sistemi alıp ekran kartı harici şeyleri satsan 4kya bile denk geliyor bruuhhhh5k ya 3060 alabileceğini nereden çıkardın?
nevşehirHangi il hocam özel değilse
Tam ortalardasın aslında alınabilir yer kötü de değil nasip meselesinevşehir
Bu sisteme yetişip alırsan evet gelir,onun haricinde bu zamanda 5k ya zor alırsın.Bu sistem özel sistem aynı DA-MD2 gibi indirimli sistemlerden ve ekran kartı yeni çıktığı için fiyat böyle.Bu demek değilki 3060 ekran kartı 5k dan satılacakSistemi alıp ekran kartı harici şeyleri satsan 4kya bile denk geliyor bruuhhhh
Sen ne satıyorsunhocam ben kolay kolay satamıyorum yaşadığım yerden midir nedir bilemedim