kerimdoruk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Gta valo fifa cs oynicam hangisi daha iyi izlediğim videolara göre rx 6650 xt nin fps oranı daha yüksek ama kimisi 3060 diyo hangisi iyi?
Sadece oyun oynıyacaksan 6650 ama işte edit yapacaksan render yapacaksan nvidia.birde bazı amd kullanıcıları sürücülerinin kendi kendine silindiğinden bahsetmişti ne kadar doğru bilemem iyice araştırmak lazımGta valo fifa cs oynicam hangisi daha iyi izlediğim videolara göre rx 6650 xt nin fps oranı daha yüksek ama kimisi 3060 diyo hangisi iyi?
Sadece oyun bide discord flnSadece oyun oynıyacaksan 6650 ama işte edit yapacaksan render yapacaksan nvidia.birde bazı amd kullanıcıları sürücülerinin kendi kendine silindiğinden bahsetmişti ne kadar doğru bilemem iyice araştırmak lazım
Sürücüler ile uğraşmaktan çekinmiyorsan amd daha iyi,ucuz olmasıda artısıSadece oyun bide discord fln
Dostum sorun olmazsa sürücü noluyoSürücüler ile uğraşmaktan çekinmiyorsan amd daha iyi,ucuz olmasıda artısı
Ekran kartı driverları,sürüm güncellemesi gibi düşün ekran kartının düzgün bir şekilde performanslı çalışmasını sağlıyorDostum sorun olmazsa sürücü noluyo
Modart'ın pc den bahsediyor büyük ihtimalle 10 bin lira için bence uygun bir fiyata sahip alınabilirRTX 3060 veya RX 6700 düşünebilirsin. 8 GB olduğu için 6650 XT önermiyorum
Evet mod art dan bahsediyorumModart'ın pc den bahsediyor büyük ihtimalle 10 bin lira için bence uygun bir fiyata sahip alınabilir
Sistem içindeyse o fiyata alınır. Sadece ekran kartı şeklinde alacaksan tavsiye etmedim ben.Evet mod art dan bahsediyorum
Ya aga oyunda fps iyi olsun yeterSistem içindeyse o fiyata alınır. Sadece ekran kartı şeklinde alacaksan tavsiye etmedim ben.
Zırt bırt sürücü bozuldu indir kur yapıp bilgisayardan soğumak istiyorsan AMD yok ben sorunsuz sıkıntısız olsun istiyorum diyorsan NVİDİA.Gta valo fifa cs oynicam hangisi daha iyi izlediğim videolara göre rx 6650 xt nin fps oranı daha yüksek ama kimisi 3060 diyo hangisi iyi?