Neler Yeni

RTX 3060 Mining ANA KONUSU

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Binance eth nasıl denediniz mi hiç?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ethereum ile karşılaştırınca daha karlı gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Binance eth nasıl denediniz mi hiç?

ethereum ile karşılaştırınca daha karlı gibi
Ethermine da 253000 miningci var. bence bu sebeple binance daha mantıklı duruyor. Ethermine çöplüğe dönmüş vaziyette :) 4.18 doları geçemedi günlük kar kısmı. Binance hem günlük yatırıyor hem daha az miningci var.

Resmen 1 ayda %100 artmış zorluk seviyesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Ethermine da 253000 miningci var. bence bu sebeple binance daha mantıklı duruyor. Ethermine çöplüğe dönmüş vaziyette :) 4.18 doları geçemedi günlük kar kısmı. Binance hem günlük yatırıyor hem daha az miningci var.

Resmen 1 ayda %100 artmış zorluk seviyesi.
Binance'dan nasıl çekiyorsunuz parayı? Papara kapatıldı ve bakım yüzünden askıya alındı(!) yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Binance komisyonunu çıkarınca daha karlı oluyorsa oraya geçelim?
Ethermine %1 iken Binance Pool %0.5 fee var. Denemedim henüz kart geleli 1 gün olmadı bile ama gözüken oki Binance dan günlük kazıp çekmek şuan daha mantıklı gibi. 1 Ayda 0.05 ETH bile olmuyor 0.0475 falan kazıyor benim RTX3060 şuan.

Binance'dan nasıl çekiyorsunuz parayı? Papara kapatıldı ve bakım yüzünden askıya alındı(!) yazıyor.
Papara ve ininal kalktı direk banka hesabına çekebiliyorsun. Aracı firmaları kaldırdı yani.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Nasıl yapıyorsunuz ya. Benim 3060 çalışırken ben üzülüyorum nedense (mining yapmıyorum).

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
Ethermine %1 iken Binance Pool %0.5 fee var. Denemedim henüz kart geleli 1 gün olmadı bile ama gözüken oki Binance dan günlük kazıp çekmek şuan daha mantıklı gibi. 1 Ayda 0.05 ETH bile olmuyor 0.0475 falan kazıyor benim RTX3060 şuan.

Papara ve ininal kalktı direk banka hesabına çekebiliyorsun. Aracı firmaları kaldırdı yani.
Yarı yarıya oynuyorsa vakit kaybetmeden geçmek daha mantıklı o zaman.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Nasıl yapıyorsunuz ya. Benim 3060 çalışırken ben üzülüyorum nedense (mining yapmıyorum).
Overclok ayarlarını düzgün yaptıktan sonra sorun olmuyor. Oyuna girince kart sıcaklığım 56 derecelere çıkarken miningde sabit 47 dereceyle bırakıyorum. Birkaç ay yapmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum

Binance tr hesabına çekip ordan komisyon ödemeden anında banka hesabına çekebiliyorsunuz. Yaklaşık 15 saniye de banka hesabıma para gelmişti :D

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Overclok ayarlarını düzgün yaptıktan sonra sorun olmuyor. Oyuna girince kart sıcaklığım 56 derecelere çıkarken miningde sabit 47 dereceyle bırakıyorum. Birkaç ay yapmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum

Binance tr hesabına çekip ordan komisyon ödemeden anında banka hesabına çekebiliyorsunuz. Yaklaşık 15 saniye de banka hesabıma para gelmişti :D
Evet o da benim aklıma geldi oluyor mu diye girip bakmak istedim ama üşendim, oluyorsa iyi ya :D

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Ben o şekilde para çekiyorum 😄
Önce binance da USDT ye çevirip sonra usdt yi Binance tr ye yollayıp oradan da hesabına mı çekiyorsun ? Bana çok karışık gelmişti bende binance dan paribu ya yollayıp paribuda satıp ibana çekiyordum ama komisyon oluyor. Binance tarafını anlatan biri olsa o şekilde yapabilirim komisyonsuz ama neyi neye çevireceğiz çözemedim.

Top Bottom