Acemicirak
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
https://www.akakce.com/power-supply...inum-1200w-power-supply-fiyati,480811682.htmlPeki hocam siz önerin madem.
@Arda Dalser buyur toma hawk öner knk ben bilgisiz biriyim sana karışmak gibi olmasın hani sistem oyun odaklı değil ama toma hawk öner yani bilgilisin sonuçtaArkadaşlar işlemciyi de daha almadım şimdilik elimde sadece monitör ve rtx 3060 ekran kartı var çok uçmayacak şekilde p/f verebileceğiniz işlemci, power suplay, anakart önerilerinize açığım sizlere göre alacağım. Sizce hangi marka modelleri almalıyım?
Niye boş yapıyorsun ki? Çocuk çocuk hareketler yapmana gerek yok. Arkadaş önerileri gördü kararını verdiğini düşünüyorum daha ne konuyu uzatıyorsun? Komik olduğunu ve olduğunu düşünen birinin çıkacağını düşünmüyorum.@Arda Dalser buyur toma hawk öner knk ben bilgisiz biriyim sana karışmak gibi olmasın hani sistem oyun odaklı değil ama toma hawk öner yani bilgilisin sonuçta
estağfurullah komiklik gibi bir amacım yok sadece buyrun diyorum ?Niye boş yapıyorsun ki? Çocuk çocuk hareketler yapmana gerek yok. Arkadaş önerileri gördü kararını verdiğini düşünüyorum daha ne konuyu uzatıyorsun? Komik olduğunu ve olduğunu düşünen birinin çıkacağını düşünmüyorum.