Acemicirak
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin de tavsiyelerinizi duymak isterimb450 ToMaHaWk Al (!)
Sizin de tavsiyelerinizi duymak isterimb450 ToMaHaWk Al (!)
Peki ileride oyun oynamayı düşünüyor musunuz bu sistemle? O zaman işlemci olarak 3600 yeterli olur oyun oynanmayacaksa. Anakartı dediğim gibi B450 Tomahawk yapın. PSU olarak XPG Pylon 650W 80+ öneririm. Bu bütçede alınabilecek en iyi PSU'lardan birisi. En giriş seviyesi anakartı almaya gerek yok. Bu bütçede alınabilecek en F/P ürün bu iken 200 TL daha ucuz verip en giriş seviyesi anakartlardan almaya gerek yok. Bunu diğer arkadaşlara da sorabilir veya ayrı konu açabilirsiniz.Arkadaşlar işlemciyi de daha almadım şimdilik elimde sadece monitör ve rtx 3060 ekran kartı var çok uçmayacak şekilde p/f verebileceğiniz işlemci, power suplay, anakart önerilerinize açığım sizlere göre alacağım. Sizce hangi marka modelleri almalıyım?
Oyun oynamayı düşünmüyorum hocam max 3 kart bağlarım sistemePeki ileride oyun oynamayı düşünüyor musunuz bu sistemle? O zaman işlemci olarak 3600 yeterli olur oyun oynanmayacaksa. Anakartı dediğim gibi B450 Tomahawk yapın. PSU olarak XPG Pylon 650W 80+ öneririm. Bu bütçede alınabilecek en iyi PSU'lardan birisi.
hocam b450 tomahawk gereksiz olurPeki ileride oyun oynamayı düşünüyor musunuz bu sistemle? O zaman işlemci olarak 3600 yeterli olur oyun oynanmayacaksa. Anakartı dediğim gibi B450 Tomahawk yapın. PSU olarak XPG Pylon 650W 80+ öneririm. Bu bütçede alınabilecek en iyi PSU'lardan birisi. En giriş seviyesi anakartı almaya gerek yok. Bu bütçede alınabilecek en F/P ürün bu iken 200 TL daha ucuz verip en giriş seviyesi anakartlardan almaya gerek yok. Bunu diğer arkadaşlara da sorabilir veya ayrı konu açabilirsiniz.
O zaman 3600 yeterli olur hocam. Ama tam bütçenizi belirtmemişsiniz belirtseydiniz daha iyi olurdu. Ama PSU kesinlikle Pylon olsun.Oyun oynamayı düşünmüyorum hocam max 3 kart bağlarım sisteme
Olay iş görmek değil hocam. Aralarında 200 TL fark olmasına rağmen ciddi şekilde farklar var. Gidip konu açarak B450M S2H ile B450 Tomahawk arasındaki farkları öğrenebilirsiniz. VRM soğutmalarından tut her konuda daha iyi bir anakart ve sadece 750 TL. Ben önerimi yaparım alıp almamak arkadaşa kalmış. Ayrıca önerimde kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bütçesini aşsaydı arkadaş bunu belirtirdi.hocam b450 tomahawk gereksiz olur
arkadaş boşu boşuna fazla para vermesin
b450m s2h v2 işini görür
Öneri tavsiyeler için teşekkürler hocamO zaman 3600 yeterli olur hocam. Ama tam bütçenizi belirtmemişsiniz belirtseydiniz daha iyi olurdu. Ama PSU kesinlikle Pylon olsun.
![]()
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
XPG Pylon kutu içeriği ve inceleme
Merhaba. Bugün yeni elime geçmiş olan XPG Pylon 650Watt güç kaynağının kutu açılımının yapacağım. Ürünün teknik detayı için bu konuya göz atabilirsiniz: Rehber: XPG Pylon alınır mı? | Technopat Sosyal Ürün kırmızı şık bir kutuyla geliyor. Kutu içeriğine PSU sağlam otutturulmuş. Sağa sola...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olay iş görmek değil hocam. Aralarında 200 TL fark olmasına rağmen ciddi şekilde farklar var. Gidip konu açarak B450M S2H ile B450 Tomahawk arasındaki farkları öğrenebilirsiniz. VRM soğutmalarından tut her konuda daha iyi bir anakart ve sadece 750 TL. Ben önerimi yaparım alıp almamak arkadaşa kalmış. Ayrıca önerimde kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bütçesini aşsaydı arkadaş bunu belirtirdi.
(Ek olarak belirteyim Tomahawk'ın OC performansı S2H'dan çok daha iyi bir yandan da bu sebeple önerdim. Arkadaş mining yapacağı için OC ve UV yapacağını düşünüyorum.)
Rica ederim hocam güle güle kullanın şimdiden.Öneri tavsiyeler için teşekkürler hocam
Oyun oynamayı düşünmüyorum hocam max 3 kart bağlarım sisteme
@Arda Dalser Maşallah önerdiğiniz PSU 3 tane ekran kartını beslemeyecek! Nasıl bir mining sistem bu? Oyuncu PC'si mi? R5 3600 ne alaka? Oyun oynamayacak zaten, mining için böyle sistem mi kurulur? Mining sistem nasıl bilmiyorsanız biraz araştırın lütfen.O zaman 3600 yeterli olur hocam. Ama tam bütçenizi belirtmemişsiniz belirtseydiniz daha iyi olurdu. Ama PSU kesinlikle Pylon olsun.
![]()
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
XPG Pylon kutu içeriği ve inceleme
Merhaba. Bugün yeni elime geçmiş olan XPG Pylon 650Watt güç kaynağının kutu açılımının yapacağım. Ürünün teknik detayı için bu konuya göz atabilirsiniz: Rehber: XPG Pylon alınır mı? | Technopat Sosyal Ürün kırmızı şık bir kutuyla geliyor. Kutu içeriğine PSU sağlam otutturulmuş. Sağa sola...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olay iş görmek değil hocam. Aralarında 200 TL fark olmasına rağmen ciddi şekilde farklar var. Gidip konu açarak B450M S2H ile B450 Tomahawk arasındaki farkları öğrenebilirsiniz. VRM soğutmalarından tut her konuda daha iyi bir anakart ve sadece 750 TL. Ben önerimi yaparım alıp almamak arkadaşa kalmış. Ayrıca önerimde kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bütçesini aşsaydı arkadaş bunu belirtirdi.
(Ek olarak belirteyim Tomahawk'ın OC performansı S2H'dan çok daha iyi bir yandan da bu sebeple önerdim. Arkadaş mining yapacağı için OC ve UV yapacağını düşünüyorum.)
Peki hocam siz önerin madem. B450M S2H R3 3100 koyalım. Arkadaşın 3 ekran kartı kullanıp kullanmayacağını bilmiyorsun bu arada xpg pylon 2 kartı rahatlıkla besleyebilir 3 ü bilmiyorum.@Arda Dalser Maşallah önerdiğiniz PSU 3 tane ekran kartını beslemeyecek! Nasıl bir mining sistem bu? Oyuncu PC'si mi? R5 3600 ne alaka? Oyun oynamayacak zaten, mining için böyle sistem mi kurulur? Mining sistem nasıl bilmiyorsanız biraz araştırın lütfen.
İyide işlemciyi bilmeden B450 neden önerdin. Ryzen mi işlemcisi sordun mu ?B450 Tomahawk.
İşlemci daha almamış.İyide işlemciyi bilmeden B450 neden önerdin. Ryzen mi işlemcisi sordun mu ?
ekran kartların birden fazla mı olacak . tek ise b450 bile yeter fakat birden fazla kullanacaksan işler çok değişir.Arkadaşlar ekranlı kullanabileceğim bir anakart tavsiyeniz var mıdır? Bütçe biraz az onun için f/p ürün önerirseniz sevinirim![]()