RTX 3060 Performansı

580 mı? Onun devri kapandı hocam 5500xt 8gb daha iyi değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun için dedim işte yani düşük sayılardan başlasalardı. böyle olunca GTXin devamı gibi oldu
5500XT’ler aşırı pahalı. Normal piyasada daha iyi ama şuan aşırı pahalı

Gtx 1080ti , 980ti vb. Güzel hoş kartlarda temiz bulması çok zor gerçekten.
Neden böyle diyor herkes? Onu kullanan adamlar kartla futbol oynamıyor ki. Termal Pedleri ve fanları değişirsin en kötü al sana sıfırdan farksız kart.

580 mı? Onun devri kapandı hocam 5500xt 8gb daha iyi değil mi?

Onun için dedim işte yani düşük sayılardan başlasalardı. böyle olunca GTXin devamı gibi oldu
Gtx ' in yeni serisi çıkacak mı acaba ?

Neden böyle diyor herkes? Onu kullanan adamlar kartla futbol oynamıyor ki. Termal Pedleri ve fanları değişirsin en kötü al sana sıfırdan farksız kart.
Mining anlamında.

Çalıştığı süre ne olacak? Bu kartların bir ömrü var sonuçta. 5 yıl çalışmış bir kart en az 14600 saat çalışmıştır.

Çalıştığı süre ne olacak? Bu kartların bir ömrü var sonuçta. 5 yıl çalışmış bir kart en az 14600 saat çalışmıştır.
O şans işi ki. Daha çok çalışmış olması tabii ki bozulma ihtimalini arttırıyor ama her türlü bozulma ihtimali pek yüksek değil. Yepyeni bir kart da direk bozukabilir yani. Sen bir ekran kartının şu kadar saat ömrü var diyemezsin yani.

O şans işi ki. Daha çok çalışmış olması tabii ki bozulma ihtimalini arttırıyor ama her türlü bozulma ihtimali pek yüksek değil. Yepyeni bir kart da direk bozukabilir yani. Sen bir ekran kartının şu kadar saat ömrü var diyemezsin yani.
Diyemem ama bence 20k saat kafi gibi daha ne kadar çalışabilir ki? Yine de dediğin gibi şans

Ben edit montaj belki de oyun yapıcağım için güncel takılmayı düşünüyorum. Hem FPS Fazla olması lazım hem Render performansının. Ve bu alıcağım PC'yi en az 3 sene yükseltme yapmıyacağım.

Geri