Neler Yeni

RTX 3060 TAHMİNİ FİYAT

ThE LoSt

80+ Gold

Demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Volkan Demir
Dediğin şeyler bomboş, bu insanlar fiyat tahmin ettiğinde mining patlamamıştı stok sorunu da yoktu, geleceği görmelerini mi bekliyorsun insanların.
Konu da bahsettiğim 3060 ve o kart ile mining yapilmasin diye engel koyuldu. Git önce 3060 ile mining yapılamayacağını ogren sonra bana yorum yap. Gelecegi görecek bir şey yok ama on gorulu olunabilir. Ben burada yazdiklari fiyatlarin olamayacagin savundum dalga geçtiler. Sonuc? Benim dediğim gibi oldu.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Konu da bahsettiğim 3060 ve o kart ile mining yapilmasin diye engel koyuldu. Git önce 3060 ile mining yapılamayacağını ogren sonra bana yorum yap. Gelecegi görecek bir şey yok ama on gorulu olunabilir. Ben burada yazdiklari fiyatlarin olamayacagin savundum dalga geçtiler. Sonuc? Benim dediğim gibi oldu.
Engeli kırıldı. Bir de piyasayı sadece 3060 kart ile düzeltemez kimse. Diğer kartların fiyat konumuna göre bir fiyat belirleyip satılıyor yine de. Kimsenin oyunculara ucuz ekran kartı sağlayalım düşüncesi bulunmuyor malesef. 3060 fiyatı ben çıkmadan önce 4500-5000 civarı olur dedim, sanırım mining patlak verince 6-7 K fiyata çıktı ilk zamanlar. Sonra da fiyatları uçtu gitti.

Top Bottom