Var sanırımbir arkadaşım bu görüntüyü atarak 3060 ti ekran kartına dlss 3 geldiğini söyledi ve tartışma yaşadık cevap verir misiniz Alıntıyı görüntüle
yok deniyordu nvidia söylemişti hatta bu yüzden 3060 ti yerine 4060 aldımRtx 2000 ve 3000 serisinde DLSS 3.5 denen teknoloji zaten var neye şaşırdınız anlamadım frame gen yok ama DLSS 3 de gelen yeni ve iyileştirilmiş DLSS var
Hocam en mantıklısı zaten 4060 arkadaş zaten açık açık demiş frame g. Yok f.g nin fps ye baya katkısı var 3.5 gelsede 3060ti için pekte bi fps artışı söz konusu değilyok deniyordu nvidia söylemişti hatta bu yüzden 3060 ti yerine 4060 aldım
frame generation yok zaten dlss 3.5 varyok deniyordu nvidia söylemişti hatta bu yüzden 3060 ti yerine 4060 aldım
3000 serisi kartlarda FPS olarak dlss 2.0 ı kullancaksın ışın izleme yani rtx olarak da dlss 3.0 ı kullanabiliyorsun fark bubir arkadaşım bu görüntüyü atarak 3060 ti ekran kartına dlss 3 geldiğini söyledi ve tartışma yaşadık cevap verir misiniz Alıntıyı görüntüle
Ya hocam ben onu abdullah abinin video da gördüm. Denedim cyberpunk 2077 de ama yapamadım. Yardımcı olur musun ? (Dediklerinin aynısını yaptım ama frame gen i açamadım.)Beyler ben dying Light 2 de amd nin kare oluşturma teknolojisini kullanıyorum dlssg to fsr yazın Google ye bulursunuz.
Al burada öğretici var : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3125417791Ya hocam ben onu abdullah abinin video da gördüm. Denedim cyberpunk 2077 de ama yapamadım. Yardımcı olur musun ? (Dediklerinin aynısını yaptım ama frame gen i açamadım.)
Dayı dlss 3 zaten frame generation a deniyor. Hani dlss 3.5 çıkmadan önce en yüksek dlss sürümü 2 ydi ya. Dlss 3 frame geneestion oldupu için. 3.5 a atlayarak dlss i o sürüm yaptılar. Mesela google a girip yazarsan hangi oyunlar dlss 3 destekliyor diye görebilirsin bütün frame generation destekli oyunları.DLSS 3 var, Frame Generation yok.