Merhaba sistemimde zotac rtx 3060 ti ekran kartı var ve bunun için psu önerisi istiyorum.Bütçeme 100 200 TL daha ekleyebilirim.
600w 700w yeterli olur;Merhaba sistemimde zotac rtx 3060 ti ekran kartı var ve bunun için psu önerisi istiyorum.Bütçeme 100 200 TL daha ekleyebilirim.
Xpg pylon un stoğu olsaydı keşke .Ben zamanında aldiydin 750 watt u baya ucuzaMerhaba sistemimde zotac rtx 3060 ti ekran kartı var ve bunun için psu önerisi istiyorum.Bütçeme 100 200 TL daha ekleyebilirim.
Hocam beklerim eylüle kadar vaktim var umarım o zamana kadar indirimde olur.600w 700w yeterli olur;
![]()
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
bu arada güzel indirimlere giriyor beklerim dersen
evet çok iyi ürün aslında ama pahalı biraz.Xpg pylon un stoğu olsaydı keşke .Ben zamanında aldiydin 750 watt u baya ucuza
olur büyük ihtimal okul indirimi falan .dHocam beklerim eylüle kadar vaktim var umarım o zamana kadar indirimde olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet çok iyi ürün aslında ama pahalı biraz.
Şuan alınmaz zaten pckolik indirim yapmıştı herkes çöktü baya stokda durdu 2 hafta falan sonra bitti fiyat arttiHocam beklerim eylüle kadar vaktim var umarım o zamana kadar indirimde olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet çok iyi ürün aslında ama pahalı biraz.
Sharkoonun Güzel PSUlari var ama bu bütçeye umarım iyi PSUlar bulursunMerhaba sistemimde zotac rtx 3060 ti ekran kartı var ve bunun için psu önerisi istiyorum.Bütçeme 100 200 TL daha ekleyebilirim.
Şuan alınmaz zaten pckolik indirim yapmıştı herkes çöktü baya stokda durdu 2 hafta falan sonra bitti fiyat artti
tamamdır hocam teşekkürler indirimi bekleyeceğim.olur büyük ihtimal okul indirimi falan .d
Bunuda ekledim hocam listeye teşekkürler.Şunu da takip listene ekle hangisini ucuza denk getirirsen onu al. İki psu da çok kalitelidir.![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com