RTX 3060 Ti Kod 43 Hatası

wh1te

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,252
merhaba arkadaşlar elimde 3060 ti ekran kartı var bilgisayar açılıyor windows şifre ekranı geliyor ama 5 saniye sonra görüntü gidiyor sisteme 2. kart olarak taktığım zaman windowsta gözükmüyor ama aygıt yöneticisi kartı algılıyor sorunlu olarak kod 43 hatası veriyor sorun ne olabilir yazılımsal bir çok şey denedim driverler sildim yükledim ama çözemedim donanımsal bi sorun olmasından şüpheleniyorum vram arızası gibi sorun eğer donanımsal ise güvenilir fiyatları uygun bi ekran kartı servisi önerir misiniz

hocam sorunu bilmiyorum ama bence garantiye gönderin teknik servis yerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde ayıp olmazsa imzadaki o ekran kartlarını nasıl aldınız ve ne için kullanıyorsunuz

hocam sorunu bilmiyorum ama bence garantiye gönderin teknik servis yerine
hocam birde ayıp olmazsa imzadaki o ekran kartlarını nasıl aldınız ve ne için kullanıyorsunuz
ekran kartı yurt dışından geldi garantisi yok videodaki gibi bir çok çözüm denedim ama işe yaramadı bir de bu videoya bakayım yine de mining için kullanıyorum bu arada kartları 6600xt yi satmıştım aslında kaldırmayı unutmuşum

ekran kartı yurt dışından geldi garantisi yok videodaki gibi bir çok çözüm denedim ama işe yaramadı bir de bu videoya bakayım yine de mining için kullanıyorum bu arada kartları 6600xt yi satmıştım aslında kaldırmayı unutmuşum
tmm hocam inşallah düzelir kartınız

tmm hocam inşallah düzelir kartınız
işe yaramadı maalesef güvenli modda çalışıyor kart ama driver algılayınca yüke binine görüntü gidiyor tahminimce ya vram arızası yada beslemede bi problem var umarım beslemedir ufak bi masrafla kurtarırım

birde amd ye yazılımsal olarak kötü derlerdi noldu nvdiacılar

birde amd ye yazılımsal olarak kötü derlerdi noldu nvdiacılar
bendeki sorun yazılımsal olsa şimdiye kadar çözülürdü heralde bi kaç haftadır denemediğim şey kalmadı o arada bilgisayarı kapatıp tatile çıktım 1 ay o derece bıktırdı çözemedim düzgün bi servis bulup ona yollayacağım

Hocam bu karttan mining yaptınız mı?

denemeler yaptım tabi ama kişisel bilgisayarımdaki oyun için kullandığım karttı
Emin olmayarak söylüyorum elime bir tane rx 580 geçmişti miningte kullanılmıştı ve driver kabul etmiyordu, yine böyle saçma bir kod hatası veriyordu. Bir tane programla driver yüklenebiliyordu ancak tam bir eziyeti her formattan sonra sadece bu programla driver yükleyebiliyordum. Bir bakayım programı bulursam söylerim.

merhaba arkadaşlar elimde 3060 ti ekran kartı var bilgisayar açılıyor windows şifre ekranı geliyor ama 5 saniye sonra görüntü gidiyor sisteme 2. kart olarak taktığım zaman windowsta gözükmüyor ama aygıt yöneticisi kartı algılıyor sorunlu olarak kod 43 hatası veriyor sorun ne olabilir yazılımsal bir çok şey denedim driverler sildim yükledim ama çözemedim donanımsal bi sorun olmasından şüpheleniyorum vram arızası gibi sorun eğer donanımsal ise güvenilir fiyatları uygun bi ekran kartı servisi önerir misiniz
Donanımsal olduğunu düşünüyorum bende hocam. DDU ile kaldırıp sadece Windows Update'in sürücüyü kurmasını da deneyebilirsiniz.

hocam zamanında elime r9 290 trix kart gecmisti. Goruntu gelmiyor diye satın almıstım bir sekilde goruntu almayı basardım fakat sizinle aynı sorunu yasamıstım. driver yuklenirken goruntu gidiyordu. bi uygulama vardı tam hatırlamıyorum yabancı bir forumda gormustum vbiosu silip baska bisey yuklemistim ve duzelmisti kart. bakıcam simdi bulabilirsem linkini atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,826
Üyeler
184,229
Son üye
clkhkn33
Geri