illa nvidia olması gerekmiyorsa 6600xt alSizce aradaki 2 bin TL fiyat farkına değer mi? RTX 2060 6500 RTX 3060 8500TL Aralarında yaklaşık ne kadar performans farkı vardır?
Soru 2060 mi 3060 mi fiyat farkına değer miHocam Nvidia denemek istiyorum. Ömrüm boyunca AMD Kullandım yeterli benc
öneri yaptık, yapmayalım mı?Soru 2060 mi 3060 mi fiyat farkına değer mi
Cevap 6600 xt al hocam
3060 hocam.Hocam Nvidia denemek istiyorum. Ömrüm boyunca AMD Kullandım yeterli bence.
Soru 2060 vs 3060 ken öneri yapman gerekmiyor hocam.öneri yaptık, yapmayalım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 hocam.
değer
Estağfurullah kral arkadaş ikisinin arasında kalmış AMD istemediği belli ya ondanöneri yaptık, yapmayalım mı?
Zaten her Nvidia kartın altındaSoru 2060 vs 3060 ken öneri yapman gerekmiyor hocam.
arkadasın belki amd den haberi olmayabilir herkesi göz önünde bulundurarak bunların söylenmesi gerekiyor, eğer istemiyorsa mesajımdada sordum zaten..Soru 2060 vs 3060 ken öneri yapman gerekmiyor hocam.
rekabetçi oynuyorsan nvidia al geç.6600XT Çok aklımı çeliyor ama rekabetçi oyun oynuyorum sırf Reflex teknolojisi için Nvidia tercih etmek istiyorum. Monitörümde de G sync Nvidia etiketi var. Daha uyumlu stabil çalışırlar.
Evet %90 Rekabetçi oynuyorum arada bir kafama eserse hikaye odaklı oyunları oynuyorum.arkadasın belki amd den haberi olmayabilir herkesi göz önünde bulundurarak bunların söylenmesi gerekiyor, eğer istemiyorsa mesajımdada sordum zaten..
Mesaj otomatik birleştirildi:
rekabetçi oynuyorsan nvidia al geç.
tabii ki amd daha güçlü o fiyatta ama 3060 al kafan rahat olsun