3060 rx 6600'den güçlü 3060'ı gerçek anlamda geçen rx 6600xt dirYeni PC almak istiyorum ama rtx 3060 mi yoksa RX 6600 mu kararsizim AMD almak istemiyor çünkü watman hatası filan alıyoruz diyolar forumlarda bide forumda genelde AMD ekran kartında sorun yaşıyorlar sizin oneriniz nedir
powercolor hellhound. memnunum ama ciddi bir sorun yaşatmadı. soğutma olarak ta çok tatmin ediyor. türk lirasıyla 7800tl ye aldım o zamanda ülkede en ucuz xfx 2 fanlılar 9300tl idi o ara. tl bazında bir kaybım yok kredi ile almıştım zaten 200 200 ödüyorum. ama dolarda tutup şuan alsaydım 2 kart geliyor 600 dolarahangi model
Peki bu teknolojiler AMD de yok mu sence 3060alicagima 6600xt alırdım 6600degilrx 6600 3060 dan üstün değil. Nvidia da Cuda, Reflex, DLSS v.b. teknolojiler de var.
Dediğim hiç biri AMD'de de yokPeki bu teknolojiler AMD de yok mu sence 3060alicagima 6600xt alırdım 6600degil
Aynı adla aratirsan tabi bulamazsın Nvidia'nın revlex teknolojisi AMD de var farklı adla fsr dlssden daha fazla oyuna eklendi modcular sayesindeDediğim hiç biri AMD'de de yokayrıyeten konu başlığına cevap 3060 vs 6600 olduğu için?
Anlayışı almayanlar için açıklama:
Reflex farkı:
Cuda gerekiyor 3d render uygulamaları kullananlar için ve AMD DE "YOK":Nvidia's Reflex Technology Beats AMD's Radeon Boost Counterpart: Report
YouTube Battle(non)sense tests Nvidia's and AMD's low latency boosters to see which one performs best.www.tomshardware.com
octane hariç v ray ve redshiftde de lazım.![]()
OctaneStudio+ 2024 Launches with Greyscalegorilla Plus, KitBash3D, MoI 3D and more!
You asked, we listened! The OctaneStudio+ 2024 Black Friday bundle is back – just €15.99 / month – with one last chance to take advantage of the industry’s best deal ever: a free, full-year subscription to Greyscalegorilla Plus – the ultimate library for materials, textures, HDRIs, and more.home.otoy.com
Dlss zaten alen açık biri software biri hardware doğrudur fsr de yetişti gibi nvidia 2 güncelleme attıktan sonra gelir fsr'ye de güncelleme aynı fsr 2.0 gelene kadar geçen süre gibi gereksiz bir şekil de triplere girmişsin nedir bu zihniyet anlamadım şimdi otur da yorumunu incele iyi forumlar.
İngilizcen yetmedi demi okumayaAynı adla aratirsan tabi bulamazsın Nvidia'nın revlex teknolojisi AMD de var farklı adla fsr dlssden daha fazla oyuna eklendi modcular sayesinde
Niye sıcak bu kadar hoxamAlıntıyı görüntüle
sıkıntı yok kullanıyorum
sıcak değil benceNiye sıcak bu kadar hoxam
Boştayken mi o sıcaklıksıcak değil bence
şuan hatırlamıyorum oyundan çıkınca boşta değerini çeker atarım hocamBoştayken mi o sıcaklık