Çözüldü✓ Rtx 3060 vs RX 6600.

Rx6600 alırsan undervolt ve oc değerleri konusunda yardım ederim. Onun dışında kas gücü olarak 3060 %7 kadar daha güçlü + yazılım.

Yeni PC almak istiyorum ama rtx 3060 mi yoksa RX 6600 mu kararsizim AMD almak istemiyor çünkü watman hatası filan alıyoruz diyolar forumlarda bide forumda genelde AMD ekran kartında sorun yaşıyorlar sizin oneriniz nedir
3060 rx 6600'den güçlü 3060'ı gerçek anlamda geçen rx 6600xt dir

powercolor hellhound. memnunum ama ciddi bir sorun yaşatmadı. soğutma olarak ta çok tatmin ediyor. türk lirasıyla 7800tl ye aldım o zamanda ülkede en ucuz xfx 2 fanlılar 9300tl idi o ara. tl bazında bir kaybım yok kredi ile almıştım zaten 200 200 ödüyorum. ama dolarda tutup şuan alsaydım 2 kart geliyor 600 dolara :) öyle bir saçmalığı var türk lirasının.

rx 6600 3060 dan üstün değil. Nvidia da Cuda, Reflex, DLSS v.b. teknolojiler de var.
Peki bu teknolojiler AMD de yok mu sence 3060alicagima 6600xt alırdım 6600degil

Peki bu teknolojiler AMD de yok mu sence 3060alicagima 6600xt alırdım 6600degil
Dediğim hiç biri AMD'de de yok :D ayrıyeten konu başlığına cevap 3060 vs 6600 olduğu için?
Anlayışı almayanlar için açıklama:
Reflex farkı:
Cuda gerekiyor 3d render uygulamaları kullananlar için ve AMD DE "YOK":
octane hariç v ray ve redshiftde de lazım.
Dlss zaten alen açık biri software biri hardware doğrudur fsr de yetişti gibi nvidia 2 güncelleme attıktan sonra gelir fsr'ye de güncelleme aynı fsr 2.0 gelene kadar geçen süre gibi gereksiz bir şekil de triplere girmişsin nedir bu zihniyet anlamadım şimdi otur da yorumunu incele iyi forumlar.

Son düzenleme:
Dediğim hiç biri AMD'de de yok :D ayrıyeten konu başlığına cevap 3060 vs 6600 olduğu için?
Anlayışı almayanlar için açıklama:
Reflex farkı:
Cuda gerekiyor 3d render uygulamaları kullananlar için ve AMD DE "YOK":
octane hariç v ray ve redshiftde de lazım.
Dlss zaten alen açık biri software biri hardware doğrudur fsr de yetişti gibi nvidia 2 güncelleme attıktan sonra gelir fsr'ye de güncelleme aynı fsr 2.0 gelene kadar geçen süre gibi gereksiz bir şekil de triplere girmişsin nedir bu zihniyet anlamadım şimdi otur da yorumunu incele iyi forumlar.
Aynı adla aratirsan tabi bulamazsın Nvidia'nın revlex teknolojisi AMD de var farklı adla fsr dlssden daha fazla oyuna eklendi modcular sayesinde

6600XT>3060>6600.

Aynı adla aratirsan tabi bulamazsın Nvidia'nın revlex teknolojisi AMD de var farklı adla fsr dlssden daha fazla oyuna eklendi modcular sayesinde
İngilizcen yetmedi demi okumaya:D zaten olanla kıyaslamasını attım sana. Kaç tane eklenirse eklensin dlss Hardware fsr software kıyası mümkün değil. Nvidiayı değerli yapan zaten cuda hiç bir 3d modelci istese de amd kullanamaz çünkü olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,339
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri