unreal engine de hangisi daha iyi olur sence ?dlss özelliği destekleyip fsr desteklemeyen oyunlarda rtx 3060 her ikisini de destekleyen oyunlarda rx 6700 xt
dlss ve fsr kapalıyken yine rx 6700 xt
onu bilmiyom youtubeda karşılaştırmaları yok muunreal engine de hangisi daha iyi olur sence ?
baktımda bulamadımonu bilmiyom youtubeda karşılaştırmaları yok mu
6700unreal engine de hangisi daha iyi olur sence ?
unreal engine 5 de hangisi daha iyi olur ?Render konusunda Nvidia çoğu programı desteklediği için 3060 renderda biraz öne geçiyor.
ilk öncelik iş ondan sonra oyun şuan iş olarak unreal engine 5 i kullanıyorumRender konusunda Nvidia çoğu programı desteklediği için 3060 renderda biraz öne geçiyor. Buradaki teste 6700xt 3060ın gerisinde kalıyor. Önceliğin iş ise Nvidiayı tercih etmende fayda var. Oyunsa AMD.
Sistem hakkında bilgim yok dostum güncel piyasayı bilmiyorum o konuda güncele hakim bir arkadaş yorum yapabilir. Unreal enginede de aynı durum geçerli. Nvidia 3D konusunda cuda çekirdekleri sebebiyle daha iyi performans veriyor.unreal engine 5 de hangisi daha iyi olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk öncelik iş ondan sonra oyun şuan iş olarak unreal engine 5 i kullanıyorum
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
bu sistemi almalımıyım yoksa nvidia intel sistemmi beklemeliyim?
arasında çok fazla fark olurmu yani bu kart rtx serisi olarak hangi kartla rakipSistem hakkında bilgim yok dostum güncel piyasayı bilmiyorum o konuda güncele hakim bir arkadaş yorum yapabilir. Unreal enginede de aynı durum geçerli. Nvidia 3D konusunda cuda çekirdekleri sebebiyle daha iyi performans veriyor.