Ekran kaydı alıyorsan düşünme bile 3060’ı al. 6600 var bende satıp 3060’a geçicem hiç memnun değilim AMD’nin kayıt performansındanOyun oynuyorum yazılımla gram alakam yok fakat ekran kaydı alıyorum.
Bende performans kaybı olmadan cam gibi kaydediyor sorun sizde olabilir mi ?Ekran kaydı alıyorsan düşünme bile 3060’ı al. 6600 var bende satıp 3060’a geçicem hiç memnun değilim AMD’nin kayıt performansından
Sıkıntıda burada zaten, birinde iyi çıkıyor birinde kötü sağı solu belli olmayan bir kart ilk defa AMD deneyimimdi son oldu zatenBende performans kaybı olmadan cam gibi kaydediyor sorun sizde olabilir mi ?
Hayırlı forumlar babayiğit.3060 parasına 6700 alırsın.
kesinlikle 3060 o zaman hatta valo falan oynuyosan alt+f10 tusuyla son 2dk 3dk 20dk artık ne kadar istersen otomatık kaydedıyoOyun oynuyorum yazılımla gram alakam yok fakat ekran kaydı alıyorum.
Performans ve fps testlerine bakınca 6700 ortalığı yaktı yıktı, 6700 düşünüyorum.kesinlikle 3060 o zaman hatta valo falan oynuyosan alt+f10 tusuyla son 2dk 3dk 20dk artık ne kadar istersen otomatık kaydedıyo
başta 6700 önermiştim zaten fps konusunda en mantıklısı hayırlı olsun şimdidenPerformans ve fps testlerine bakınca 6700 ortalığı yaktı yıktı, 6700 düşünüyorum.
Bak vallahi bu özellik efsane. Normalde Steelseries engine var o vuruşları kaydediyor ama nvidia gibi sağlıklı değil.kesinlikle 3060 o zaman hatta valo falan oynuyosan alt+f10 tusuyla son 2dk 3dk 20dk artık ne kadar istersen otomatık kaydedıyo