Neler Yeni

RTX 3060'dan RX 6700XT'ye geçmeye değer mi?

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Kendi kartım temizliğinde RX 6700XT buldum bi tık fiyat farkı vererek geçebilirim, sizce geçmeye değer mi, RTX 3060 almadan önce RX 6600'e sahiptim fakat yazılımsal bazı sorunlarla karşılaştım o dönem maalesef diğer donanım parçalarımda sorun olmamasına rağmen, her ne kadar bu açıdan ufak bir tereddüt oluşsa da içimde baktığımızda 6700XT saf kas gücü olarak çok iyi duruyor ve FSR'de sanırım kendini devamlı güncelleyecek gibi duruyor, sizce ne yapmalı?

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Kendi kartım temizliğinde RX 6700XT buldum bi tık fiyat farkı vererek geçebilirim, sizce geçmeye değer mi, RTX 3060 almadan önce RX 6600'e sahiptim fakat yazılımsal bazı sorunlarla karşılaştım o dönem maalesef diğer donanım parçalarımda sorun olmamasına rağmen, her ne kadar bu açıdan ufak bir tereddüt oluşsa da içimde baktığımızda 6700XT saf kas gücü olarak çok iyi duruyor ve FSR'de sanırım kendini devamlı güncelleyecek gibi duruyor, sizce ne yapmalı?
bence değer fiyat farkı cok yoksa

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence değer fiyat farkı cok yoksa
Yok çok aşırı oynamıyor fiyat açıkçası ve 1 küsür sene de garanti kapsamında bir cihaz, kendiminki gibi şuanda, tek düşüncem ileri vadede yazılım anlamında beni üzüp üzmeyeceği açıkçası

Aldığın zaman whql sürümünü indir en günceli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver i

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
Sorunsuz karttan sorunlu karta niye geçeyim ki.
Saf gücü ne yapacaksın ALLAH aşkına bir anlat da dinleyeyim ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
dostum watmann hatası düzelebiliyor üstelık watmann sans ışı sorunlu oldugunu nerden cıkardın saf performans ve fsr ile kart 3070 i zorluyor
Ya abi sorunsuz sıkıntısız mis gibi kart varken niye cins cins hatalarla uğraşıyorsunuz bir anlasam.
3060 2K da bile DLSS sayesinde mükemmel performans veriyor ne gerek var

Top Bottom