Neler Yeni

RTX 3060'dan RX 6700XT'ye geçmeye değer mi?

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Ya abi sorunsuz sıkıntısız mis gibi kart varken niye cins cins hatalarla uğraşıyorsunuz bir anlasam.
3060 2K da bile DLSS sayesinde mükemmel performans veriyor ne gerek var
Veriyor da, hep güncele odaklanıp bu yorumları yapıyoruz, siz de haklısınız pek tabi, çok sorun yaşayan arkadaş var AMD tarafında halen ama burada esas olay minimum fiyat farkıyla en uzun vadede performans farkını koruyabilmek. Hele günümüz şartlarında, bu kur dengesizliğiyle değerlendirecek olursak ve DLSS 3.0'ın da 4000 serisiyle beraber desteğe sunulacağını, kullanıcı tabi ki uzun vadede performans gücünü korumaya odaklanıyor.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
üstelik amd dlss3 e elbet ki rakip çıkarcak amd 6000 serisi kartlara verir cok yuksek ihtimal bence 6700xt cok daha mantıklo

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
Veriyor da, hep güncele odaklanıp bu yorumları yapıyoruz, siz de haklısınız pek tabi, çok sorun yaşayan arkadaş var AMD tarafında halen ama burada esas olay minimum fiyat farkıyla en uzun vadede performans farkını koruyabilmek. Hele günümüz şartlarında, bu kur dengesizliğiyle değerlendirecek olursak ve DLSS 3.0'ın da 4000 serisiyle beraber desteğe sunulacağını, kullanıcı tabi ki uzun vadede performans gücünü korumaya odaklanıyor.
3060 dan 6700XT ye geçmek aşırı ama aşırı gereksiz reis.
Bekle 4000 çıkana kadar para biriktir çıkınca elindekini de sat biriken parayı da koy git 4000 al.
Çok çok daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstelik amd dlss3 e elbet ki rakip çıkarcak amd 6000 serisi kartlara verir cok yuksek ihtimal bence 6700xt cok daha mantıklo
Bekle 4000 çıkana kadar para biriktir çıkınca elindekini de sat biriken parayı da koy git 4000 al.
Çok çok daha mantıklı

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Çok çok daha mantıklı

Çok çok daha mantıklı
O da bir opsiyon tabi, teşekkür ederim yorum için ama kafadaki soru işareti 4060'ın kaç TL bazında piyasaya sürüleceği aslında. Fiyat etiketleri tamam dolar üzerinden belli ama burada tam olarak o dolar karşılığı üzerinden sunulmuyor piyasalara, kaldı ki sunulsa bile 3000 serisinde de illaki 2. el piyasasında kısmi düşüşler yaşanır diye düşünüyorum.

Valla ben de o şekil düşündüm hocam, çünkü ben iş amaçlı kullanmıyorum PC'yi pek, genelde full oyun, işten gelince stres atma amacıyla genelde, oyun motorları da sürekli gelişiyor zaten, Unreal Engine 5 falan yaygınlaşmaya başlar git gide belki daha bile ötesi, amaç dediğim gibi uzun vadede eldeki tıkanmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,642
Üyeler
167,691
Son üye
v2koray
Top Bottom