Neler Yeni

Rtx 3060'ın kutusunu görürmüyüz sizce

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Mart ayında ülkemize gireceği ön görülen 3060'ın kutusunu görmeden stok biter diyorum siz ne düşünüyorsunuz :)

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Uzaylı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
uzalı
8-9 binden madenciler kapış kapış bitirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün 4200 TL ye 1660s sattı incehesap, anında bitti, millette sanıyor ki 3060 4-5 bine çıkacak da alacağız, daha çok beklerler.
Ben de 3060 almayı planlıyordum, ama durumu görünce vazgeçtim 1799 dan 5500XT aldım dün.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
8-9 binden madenciler kapış kapış bitirir.

Dün 4200 TL ye 1660s sattı incehesap, anında bitti, millette sanıyor ki 3060 4-5 bine çıkacak da alacağız, daha çok beklerler.
Ben de 3060 almayı planlıyordum, ama durumu görünce vazgeçtim 1799 dan 5500XT aldım dün.
İlk gün ucuz olur ama sonra çok yükselir. Ben de 3060 alacağım ama bütçemi biraz aşıyor bu yüzden alıp satacağım ve yurt dışından getirteceğim artan paraya da işlemci, RAM falan alırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

Uzaylı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
uzalı
İlk gün ucuz olur ama sonra çok yükselir. Ben de 3060 alacağım ama bütçemi biraz aşıyor bu yüzden alıp satacağım ve yurt dışından getirteceğim artan paraya da işlemci, RAM falan alırım.
İlk gün de ucuza satmazlar, senin şirketin olsa madencinin 8-9 bine alacağını bilsen ucuza satıp zarar eder misin ?
Ucuza satma ihtimali olan tek yer var, amazon.com.tr yada amazon germany, türk sitelerinin biri bile 8 binden ucuza satmaz.

• Beğen

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk gün de ucuza satmazlar, senin şirketin olsa madencinin 8-9 bine alacağını bilsen ucuza satıp zarar eder misin ?
Ucuza satma ihtimali olan tek yer var, amazon.com.tr yada amazon germany, türk sitelerinin biri bile 8 binden ucuza satmaz.
Yalnız NVIDIA pahalıya satmıyor. Türkiye'deki satıcılar bu fiyatlara satıyor.

• Beğen

Uzaylı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
uzalı
Yalnız NVIDIA pahalıya satmıyor. Türkiye'deki satıcılar bu fiyatlara satıyor.
Ben nvidia pahalıya satıyor falan yazdığımı hatırlamıyorum.

İncehesap, itopya, inventus, qp, gamegaraj, bunlar şirket değil mi?

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya NVIDIA ya da Asus MSI Palit vs. markalar pahalıya satıyor demek istedin sanırım?

İncehesap, itopya, inventus, qp, gamegaraj, bunlar şirket değil mi?
Gene de ilk gün ucuz olacağını tahmin ediyorum ama stok sıkıntısı başlayınca 8K ya çıkar

• Beğen

Uzaylı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
uzalı
Ya NVIDIA ya da Asus MSI Palit vs. markalar pahalıya satıyor demek istedin sanırım?

Gene de ilk gün ucuz olacağını tahmin ediyorum ama stok sıkıntısı başlayınca 8K ya çıkar
tabii ki pahalı olmasını istemem, ama hayalleriniz yıkılacak, türk siteleri ile zaman harcama hiçbiri ucuza satmıyacak. Amazon tr de sayfayı yenile sürekli, adresin hazır girili olsun, kredi kartın kayıtlı olsun, 1 ihtimal alırsın ucuza.

PuMaT

80+ Bronze
Abartmışsınız ilk günler normal fiyatlardan çıkacağını düşünüyorum. Ne kadar böyle olur bilemem.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Beğen

Uzaylı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
uzalı
Abartmışsınız ilk günler normal fiyatlardan çıkacağını düşünüyorum. Ne kadar böyle olur bilemem.
4299 TL'den 1660superin satıldığı, 5 dakikada hepsinin tüketildiği bir ülkede ucuza 3060 göremiceksin, abartı mabartı değil, piyasanın hali ortada.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
tabii ki pahalı olmasını istemem, ama hayalleriniz yıkılacak, türk siteleri ile zaman harcama hiçbiri ucuza satmıyacak. Amazon tr de sayfayı yenile sürekli, adresin hazır girili olsun, kredi kartın kayıtlı olsun, 1 ihtimal alırsın ucuza.
Yav o kadar boş insanlarsiniz ki Cidden inanamıyorum insanların umudunu sarsmaktan başka bir şey yaptığınız yok keşke ban atsalar

Top Bottom