Neler Yeni

Rtx 3060ti çok ses çıkarıyor

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Msi rtx 3060ti ventus 3x ekran kartı kullanmaktayım. Csgo valorant gibi oyunlara girince ayarları en düşüğe çekip fps kısıtlaması yapsam bile fanlar son hızda dönüyor çok yüksek ses çıkarıyor. Oyundan çıksam bile kasada yine fazla ses oluyor. Güç kaynağından şüpheleniyorum ses ondanda geliyor olabilir normalde vento model kasa alıcaktım ama gamebooster tercih ettim. Ben kasadan çok ses gelmesini istemiyorum bu yüzden dolayı ekran kartının gücünü nasıl azaltabilirim tam güçte çalışıyor onu nasıl azaltabilirim?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Msı afterburner ile oyun içi detaylı değerleri ekran görüntüsü yada video ile atın inceleyelim.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesin büyük bir çoğunluğu güç kaynağından geliryormuş
Msı afterburner ile oyun içi detaylı değerleri ekran görüntüsü yada video ile atın inceleyelim.
hocam sesin büyük bir çoğunluğu güç kaynağından geliyormuş onu farkettim şuan ekran kartı fanı dönmüyor işlemci fanınıda elimle düzgünce durdurdum güç kaynağı aşırı çığlık atıyor keşke yorumu okuyarak alsaydım bu kasayı

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Sesin büyük bir çoğunluğu güç kaynağından geliryormuş

hocam sesin büyük bir çoğunluğu güç kaynağından geliyormuş onu farkettim şuan ekran kartı fanı dönmüyor işlemci fanınıda elimle düzgünce durdurdum güç kaynağı aşırı çığlık atıyor keşke yorumu okuyarak alsaydım bu kasayı
Güç kaynağın hangi marka model?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
Kerem Çavuş

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
İkisini de kullandım msi a650bn daha çok ses çıkarıyodu birkaç arkadaş daha aynı sıkıntıyı yaşamıştı , belki senin güç kaynağında sorun olabilir itopyadan aldın muhtemelen bi baktırmak lazım
itopyadan aldım, bahsettiğin arkadaşlar garantiye yolladımı ya da bir şey yaptılar mı?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Samet
Hocam Cızırtı Gibi Bir Ses Geliyormu?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Msi a650bn, Fsp h3 falan bak hocam
normalde vento kasa alıcaktım içindeki psu daha kaliteli sanırım fsp ile falan geliyordu o. Şuan oyun falan kapalı diğer fanlardan hiç ses gelmiyor güç kaynağından yoğun ses geliyor sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Cızırtı Gibi Bir Ses Geliyormu?
Cızırtı yok hocam sadece yoğun fan sesi hava sirkülasyonu sesi geliyor. Bilgisayarı kapatıp dinlendirip açmadığım sürece ses devam ediyor

alex jensen

80+ Silver
normalde vento kasa alıcaktım içindeki psu daha kaliteli sanırım fsp ile falan geliyordu o. Şuan oyun falan kapalı diğer fanlardan hiç ses gelmiyor güç kaynağından yoğun ses geliyor sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cızırtı yok hocam sadece yoğun fan sesi hava sirkülasyonu sesi geliyor. Bilgisayarı kapatıp dinlendirip açmadığım sürece ses devam ediyor
servise gitse bile bir şey olmaz güç kaynağı dandik xpg 650w işini görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,948
Üyeler
164,754
Son üye
Kasmzdmr
Top Bottom