RTX 3070 140W FPS düşmesi

Ekler

• aaa.png
    aaa.png
    926.4 KB · Hit: 55
bu şekilde yaptım diğer türlü izin vermiyor ki ssd zaten baya dolu
bu şekilde olmaz normalde ama ssd dolu olduğu için oyunların bir kısmını at(taşı steam üzerinden vs.) boş alana yani d ye sonrasında c yi küçült ve küçükttüğün alanı d ye kat bu şekilde tekrar et taki bütün oyunlar d bölümünde olana dek

bu şekilde olmaz normalde ama ssd dolu olduğu için oyunların bir kısmını at(taşı steam üzerinden vs.) boş alana yani d ye sonrasında c yi küçült ve küçükttüğün alanı d ye kat bu şekilde tekrar et taki bütün oyunlar d bölümünde olana dek
Anladım ama her seferinde d dşiskinin miktarını nasıl arttıracagım ki ?

c sürücüsüne disk yönetimi üzerinden sağ tık birimi küçült ardında d diskine sağ tık birimi genişlet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunları yaptıktan sonra oyunları d ye atın ki c diskinde alan açılsın ve üstteki işlemi tekrarlayabilin

c sürücüsüne disk yönetimi üzerinden sağ tık birimi küçült ardında d diskine sağ tık birimi genişlet

bunları yaptıktan sonra oyunları d ye atın ki c diskinde alan açılsın ve üstteki işlemi tekrarlayabilin
Dediğini yapıyorum cden birimi küçült deyince donup kalıyor disk %100 kullanılmaya başlıyor ama devamı gelmiyor. bi sıkıntı var gene :D

Şuan tek yapmak istediğim ekrana yumruğumu sokmak

Dediğini yapıyorum cden birimi küçült deyince donup kalıyor disk %100 kullanılmaya başlıyor ama devamı gelmiyor. bi sıkıntı var gene :D

Şuan tek yapmak istediğim ekrana yumruğumu sokmak
Birimi genişlet görünmüyor bende.

Ekler

• 333.png
    333.png
    727.9 KB · Hit: 44
Son düzenleme:
Driverleri nereden güncelliyorsun peki sitedekiler çok eski gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,014
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri