bu şekilde olmaz normalde ama ssd dolu olduğu için oyunların bir kısmını at(taşı steam üzerinden vs.) boş alana yani d ye sonrasında c yi küçült ve küçükttüğün alanı d ye kat bu şekilde tekrar et taki bütün oyunlar d bölümünde olana dekbu şekilde yaptım diğer türlü izin vermiyor ki ssd zaten baya dolu
Anladım ama her seferinde d dşiskinin miktarını nasıl arttıracagım ki ?bu şekilde olmaz normalde ama ssd dolu olduğu için oyunların bir kısmını at(taşı steam üzerinden vs.) boş alana yani d ye sonrasında c yi küçült ve küçükttüğün alanı d ye kat bu şekilde tekrar et taki bütün oyunlar d bölümünde olana dek
Dediğini yapıyorum cden birimi küçült deyince donup kalıyor disk %100 kullanılmaya başlıyor ama devamı gelmiyor. bi sıkıntı var genec sürücüsüne disk yönetimi üzerinden sağ tık birimi küçült ardında d diskine sağ tık birimi genişlet
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunları yaptıktan sonra oyunları d ye atın ki c diskinde alan açılsın ve üstteki işlemi tekrarlayabilin
Birimi genişlet görünmüyor bende.Dediğini yapıyorum cden birimi küçült deyince donup kalıyor disk %100 kullanılmaya başlıyor ama devamı gelmiyor. bi sıkıntı var gene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan tek yapmak istediğim ekrana yumruğumu sokmak
çünkü sıralı yazma ve küçük küçük milyonlarca dosya yazıyorbu ikiside aynı ssd olmasına rağmen neden bu kadar yavaş yazıyor anlam veremedim testlerde 1700mb cıkıyor oyunları dye atarken 15mb 25 mb bazen 100mb oluyor![]()