RTX 3070 140W FPS düşmesi

hocam sizin makinada büyük sorunlar var o halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence en kısa zamanda şu ssd bölümlemeyi yapalım siz temiz win10 home kurun

hocam sizin makinada büyük sorunlar var o halde

bence en kısa zamanda şu ssd bölümlemeyi yapalım siz temiz win10 home kurun
Bencede benim windows çok büyük sıkıntılar yaşıyor acilen yapmam gerek yoksa gemide yarı yolda kalıcam :D

Bu arada ben Thortle stop UV kilidini kırdım sende kırık değilse yardımcı olurum baya işe yarıyor sabit 4.1-4.2 ghz sabitliyom hiç düşmüyor işlemci frekansı ve baya fps artıyor

Bu arada ben Thortle stop UV kilidini kırdım sende kırık değilse yardımcı olurum baya işe yarıyor sabit 4.1-4.2 ghz sabitliyom hiç düşmüyor işlemci frekansı ve baya fps artıyor

Ekler

• uv.png
    uv.png
    645.3 KB · Hit: 48
Hocam atalarımız ne demiş

Çalışıyosa kurcalama 🤣🤣🤣

Hocam atalarımız ne demiş

Çalışıyosa kurcalama
yok bazı oyunlar inanılmaz derecede işlemciyi ısındırıyor bizim işlemciler ne zaman 97 derece görürse direkt işlemci boostu kapıyor frekans bir anda 4.4den 3.0ghz düşünce oyun yok oluyor :D bu beni kurtardı sende o yoksa şimdilik kurcalama zaten

Allaha şükür o kadar yapıştırmadı hiç hocam 🤣 Ama Yeni Ac oyunu sekmenizi de görmedim değil

link atarsanız okumak isterim

Allaha şükür o kadar yapıştırmadı hiç hocam 🤣 Ama Yeni Ac oyunu sekmenizi de görmedim değil

assasin creed serisinde ac odyssey oynadım onuda bitiremedim. şuanda valhalla oynuyom mitoloji oyunları daha güzel bence ilk oyunlarına göre :D

buda benim UV hikayem https://www.technopat.net/sosyal/ko...volt-yapilamiyor.2052053/page-9#post-16157553 lazım olursa kullanırsın çünkü bunun dışında hiç biyerde yok :D

buda oyun bağdatta geçicekmiş

Bende bi sorun daha var ssd inanılmaz ısınıyor sende ısınıyor mu

Geri