RTX 3070 aldım hata mı yaptım?

3070 işini görür çok rahat fiyat olarakta güzel bir fiyata almışsın

8k ya nerede tertemz 3070 buldunuz merak ettım

Hocam emin olun sadece cs oynuyorum oyundaki yirtilmalarin ve hatalarin sayısı çok fazla dlss de actikmi iyice dehşet şeyler yaşarım ki zaten rekabetçi oyunda dlss in etkisi olmaz o yüzden galiba arkadaşların dediği gibi 3070 daha iyi
evet hocam 3070 saf güçte baya iyi bende kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k ya nerede tertemz 3070 buldunuz merak ettım
çift fanları bulursun ustam biraz zorlar ama bulunurya

6900 xt 3070 ti ayarında bi kart diye biliyom aaa oyunlarda rt açsan yamulur direkt 6900
Simdi baktim 6900 xt rtx 4070 den daha güçlü her türlü

geçen tanıdık benim 4 yıllık 3070 çift fan sattı oda 6.5 a gitti biraz yorgundu
O biraz abartı olmuş yani problemi vardır kartın tahminimce veya tamir falan görmüştür güvenlik etiketi uzerinde degildir

Hocam parası olmadığını 6900 xt kullandığından mi çıkarttınız ps oyun koleksiyonu evinizden pahalıdır arkadaşın sadece cs lol oynuyo 7800x3d kullaniyo zaten
hangi oyun koleksiyonuymuş o da 3-5 milyondan daha pahalıymış brom :D. ya senin bahsettiğin 2 bin liralık barbie evleri falan ya da ps oyunlarının tanesi 100 bine satılıyor da bizim haberimiz yok. arkadaşına laf yedirtmeyeceksin diye saçmalamaya başladın herhalde.

Simdi baktim 6900 xt rtx 4070 den daha güçlü her türlü

O biraz abartı olmuş yani problemi vardır kartın tahminimce veya tamir falan görmüştür güvenlik etiketi uzerinde degildir
1 kere garantiye gitti oda dış kapaklarını değiştirdi üstüne macununu değiştirdi

hangi oyun koleksiyonuymuş o da 3-5 milyondan daha pahalıymış brom :D. ya senin bahsettiğin 2 bin liralık barbie evleri falan ya da ps oyunlarının tanesi 100 bine satılıyor da bizim haberimiz yok. arkadaşına laf yedirtmeyeceksin diye saçmalamaya başladın herhalde.
karaborsa işleri ajksnbd

Kanka kafanı kullan mecaz anlamda demişim birazcık kullan sadece kafanı adam bile cevap yazmamış ona yapma etme

karaborsa işleri ajksnbd
Kanka anlamadı galiba ps oyun koleksiyonu nasi ev etsin baya ederi vardır sadece mecaz anlamda söyledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,681
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri