Ekran kartı yerine onboarddan görüntü alabiliyor musun?
510 m hAnakartın ne?
Garantisi var bunu nereye götürsem yaparlar aldığım yere miGeçmiş olsun kral görüntü bozularak gittiyse VRAM ağrızası
510 m h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantisi var bunu nereye götürsem yaparlar aldığım yere mi
garantide yaparlar mıGeçmiş olsun kral görüntü bozularak gittiyse VRAM ağrızası
Garantisi varsa bri yere götürme Garantiye gönder işte510 m h
Garantisi var bunu nereye götürsem yaparlar aldığım yere mi
Distribütörü kimse onlarla konuş seni yönlendirirler. Ayrıca kartı nereden satın aldın?Garantisi var bunu nereye götürsem yaparlar aldığım yere mi
Esnaf bi adamdanDistribütörü kimse onlarla konuş seni yönlendirirler. Ayrıca kartı nereden satın aldın?
0 aldıkEsnaf bi adamdan
Garantiye nasıl gönderiyoruz ben bilmiyorumGarantisi varsa bri yere götürme Garantiye gönder işte
Kutusuna bak orada ithal eden kimse onun bilgileri vardır ya da içindeki garanti kağıdında yazar.Garantiye nasıl gönderiyoruz ben bilmiyorum
Ne zaman aldın sıfır olduğuna eminmisin yakın zamandaysa götür iade et bozul ürün satmışsın diyeEsnaf bi adamdan
0 aldık
Garantiye nasıl gönderiyoruz ben bilmiyorum
Eminin kapalı kutudaydı yakın zaman değil 4 5 ay geçmiştirNe zaman aldın sıfır olduğuna eminmisin yakın zamandaysa götür iade et bozul ürün satmışsın diye
Kutusu yokKutusuna bak orada ithal eden kimse onun bilgileri vardır ya da içindeki garanti kağıdında yazar.
Sıfır da olabilir bilemem ama şans işi biraz benim mining çıkması 6900xt hala taş gibiEminin kapalı kutudaydı yakın zaman değil 4 5 ay geçmiştir
Arktek 3000 serisinden beri üretim yapmıyor bildiğim kadarıyla. Türkiye den çekilmiş olabilirler. İnternette pek bilgi bulunmuyor distribütörü hakkında. Kendilerine bi mail at istersen. En kötü güzel bir tamirciye yaptırırsın , güzel servisler var.Eminin kapalı kutudaydı yakın zaman değil 4 5 ay geçmiştir
Kutusu yok