Neler Yeni

Yardım RTX 3070 Mi 3070 ti mı?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Öncelikle merhaba iyi günler yeni bira sitem toplayacağım ve ekran kartında bir sorum olacaktı ilk başta RTX 3070ti almayı düşünüyordum ama 8gb RAM ı var ve sonradan bir çok kişi ve araştırdığın sitelerde yeni nesil oyunlarda 8 Vram yetersiz kalmaya başlayacak diyorlar doğrumudur, yada grip direkt 12 GB RAM lı RTX 3070 mi alsam lütfen yardımcı olunuz düşüncelerinize ve önerilerinize açığım.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Geç cevap içim kusura bakmayın ama Nvidia ya karlı başka bir takıntım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sorumun sonunda önerilerinizi ve düşüncelerinize açığım dedim bir sorun yol önermesinde.

Evet yok dalgınlık tan görmemişim ama rtx 3070 ti Asus Tuf serisini alacağım kasama sığmıyor yoksa kasam Nzxt H510 Elite sıvı soğutmada olucak ama bşr yerde okumuştum 31 cm diye geçiyordu max GPU uzunluğu o yüzden en kısa Asus Tuf serisi
Hocam sadece o değilki çoğu değil nerdeyse her RTX ekran kartı önerisi konusunda AMD öneriyorlar.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Heryerde AMD önermekten vazgeçicek misiniz? Adam belki NVIDIA istiyor. Konuda arkadaş RTX dediyse NVIDIA atın lütfen.
belki 6800xt inin ikisinden de iyi olduğunu bilmiyor öneriye açığım demiş neden trigerlanıyorsun rahat ol

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
belki 6800xt inin ikisinden de iyi olduğunu bilmiyor öneriye açığım demiş neden trigerlanıyorsun rahat ol
6800xt nin daha iyi olduğunu biliyorum ama Nvidia nın Ray Tracing, dlss teknolojilerinden dolayı seçiyorum bu kartı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
6800xt nin daha iyi olduğunu biliyorum ama Nvidia nın Ray Tracing, dlss teknolojilerinden dolayı seçiyorum bu kartı.
raytracing 6800xt'de de var. DLSS rakibi FSR2.0'da var.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhaba iyi günler yeni bira sitem toplayacağım ve ekran kartında bir sorum olacaktı ilk başta RTX 3070ti almayı düşünüyordum ama 8gb RAM ı var ve sonradan bir çok kişi ve araştırdığın sitelerde yeni nesil oyunlarda 8 Vram yetersiz kalmaya başlayacak diyorlar doğrumudur, yada grip direkt 12 GB RAM lı RTX 3070 mi alsam lütfen yardımcı olunuz düşüncelerinize ve önerilerinize açığım.
3070 de de 8GB VRAM var zaten?

RTX 3070Ti al.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
alabiliyorsan ne güzel. normalde 6800xt red devil falan daha ucuz.
Yurt dışında yaşadığım için fiyatlar değişiyor.

Hocam yurt dışında yaşıyorum ondan dolayı fiyatlar aynı değil

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Hocam tflop, pixel rate, rops gibi elementlerden oluşan farklı bir evren ekran kartı dediğimiz şey. Tek bir veri ile kıyaslayamayız. 8gb yetersiz ise 4gb vrami olan 6500xt nasıl 1080p de akıcı oyun oynatabiliyor?

Top Bottom