Hocam peki sadece geceleri yapsak yani 3-10 civarı bana sadece harçlık çıksa yeter.33.6mh/s 75-80w ile kazım yapıyorum şuan 800-850tl civarı kazandırıyor geçen günlerde 1000tl ye kadar çıkmıştı
Hocam peki sadece geceleri yapsak yani 3-10 civarı bana sadece harçlık çıksa yeter.33.6mh/s 75-80w ile kazım yapıyorum şuan 800-850tl civarı kazandırıyor geçen günlerde 1000tl ye kadar çıkmıştı
Ya zaten seni sınamak için dedimaylık tabii günlük olsa ayda 25k para yapar tek bir kartla öyle bi kazancım bu forumda işim olmaz![]()
33.6mh/s 75-80w ile kazım yapıyorum şuan 800-850tl civarı kazandırıyor geçen günlerde 1000tl ye kadar çıkmıştı
yine kazanırsın ama kazancında o oranda azalır neden gündüzleri açık bırakmıyorsun kiHocam peki sadece geceleri yapsak yani 3-10 civarı bana sadece harçlık çıksa yeter.
elimde bi 3070 olsa varya 10dk kapatmazdım sistemiHocam peki sadece geceleri yapsak yani 3-10 civarı bana sadece harçlık çıksa yeter.
gündüzleri oyun oynayacağımyine kazanırsın ama kazancında o oranda azalır neden gündüzleri açık bırakmıyorsun ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
elimde bi 3070 olsa varya 10dk kapatmazdım sistemi
ortalama kaç tl kazanırım bi miktar belirtme şansın var mı?yine kazanırsın ama kazancında o oranda azalır neden gündüzleri açık bırakmıyorsun ki
oyun oynarken kapatırsın oynamadığın zaman geri açarsıngündüzleri oyun oynayacağım![]()
yani net hesap yapamam senin ne kadar oyun oynayacağına göre değişirortalama kaç TL kazanırım bi miktar belirtme şansın var mı?
gece 3-10 arası açık bırakıcam sadeceoyun oynarken kapatırsın oynamadığın zaman geri açarsın
yani net hesap yapamam senin ne kadar oyun oynayacağına göre değişir
400-450tl kazandırırgece 3-10 arası açık bırakıcam sadece
oww baya iyimiş400-450tl kazandırır
bence biraz daha var ama elbet bir gün bitecek o zamana kadar alabildiğimiz kadar almak lazımeth un balonu sönmek üzere ama hali hazırda sisteminiz var ise sönene kadar kazın ama ne kadar getirir bilmiyorum
1500tl nin yanında para değil yerinde olsam mining işi sönene kadar oyun oynamazdımoww baya iyimiş
hocam gece gündüz açık bıraksam ekran kartının içine etmez mibence biraz daha var ama elbet bir gün bitecek o zamana kadar alabildiğimiz kadar almak lazım
1500tl nin yanında para değil yerinde olsam mining işi sönene kadar oyun oynamazdım
3070 i oyun için alacak olan bne :yine kazanırsın ama kazancında o oranda azalır neden gündüzleri açık bırakmıyorsun ki
ve az önce 1660 super ile 800 900 kazanıyorum diyordun nasıl 1500 oldu obence biraz daha var ama elbet bir gün bitecek o zamana kadar alabildiğimiz kadar almak lazım
1500tl nin yanında para değil yerinde olsam mining işi sönene kadar oyun oynamazdım