fanboy demek uyarı sebebimiymiş ?@DOGANALPASLAN hocam bi bakın raporuma. Uyarı alması gerekmiyor mu davranışından?
fanboy demek uyarı sebebimiymiş ?@DOGANALPASLAN hocam bi bakın raporuma. Uyarı alması gerekmiyor mu davranışından?
Profil fotoğrafımdan size ne? İstediğimi koyabilirim, bunun ciddilik ile ne alakası var?profil resminden anladım ciddi olduğunu
dostum profilinde bu fotoğraf varken bana ciddi ol diyebileceğini sanmıyorumProfil fotoğrafımdan size ne? İstediğimi koyabilirim, bunun ciddilik ile ne alakası var?
Goy goy, şamata profil mesajlarında yapılır, burada birisi yardım istiyor. Saçmaladığınızı düşünüyorum.dostum profilinde bu fotoğraf varken bana ciddi ol diyebileceğini sanmıyorum
tamam dostum uzatmaya gerek yok en beyefendi sensinGoy goy, şamata profil mesajlarında yapılır, burada birisi yardım istiyor. Saçmaladığınızı düşünüyorum.
Hocalarım bu soruma cevap verebilir misiniz?Hocalarım https://www.incehesap.com/slate-3070-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47972/ bu nasıldır işlemciyi 5 5600x ile değiştirince fiyatı çok ucuz oluyor bi sıkıntısı var mıdır? Yoksa 1.500 TL daha ekliyip sizin attığınızı mı alayım?
OluyorHocam 4k tv var oraya pcyi bağlayıp oynamayı planlıyorum öyle bir şey oluyor mu?
Bence o sistem alınmaz, Gaming Gen'deki NOVA-11500 sistem daha iyi.Hocalarım bu soruma cevap verebilir misiniz?
Hocam pcyi 4k tvye bağlayınca sadece 4k mı oynanıyor yoksa ayarlardan falan 1080p de oynayabilir miyim?Oluyor
OynarsınHocam pcyi 4k tvye bağlayınca sadece 4k mı oynanıyor yoksa ayarlardan falan 1080p de oynayabilir miyim?
cezalı olunca noluyo pek takılmıyorum burdartx3070 4k da iyi fps vermez bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
@juiclair cezalı duruma düşmen yakındır böyle gidersen