Neler Yeni

RTX 3070 ti 3 fanlı ekran kartı kasama sığar mı

wulzlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Çoabn
Merhaba, internetten yakın zaman da ekran kartı ve kasa siparişimi vermiştim fakat boyut olarak araştırma yapmamıştım ve kasa elime ulaşınca gözüme çok küçük geldi sizce ekran kartım aldığım kasaya mantıksal olarak sığar mı yardımcı olursanız sevinirim
KASA:

BitFenix Nova Mesh SE TG 4X ARGB​

EKRAN KARTI:

Colorful iGame GeForce RTX 3070 Ti Ultra W OC 8G​

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kasa desteği 315mm, ekran kartı 310mm. Kağıt üzerinde sığıyor ama pratikte biraz zor gibi.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Alacağın kart 31cm :)
Kasa sitesinde yazana göre 31.5cm kadar destekliyor, bu büyük ihtimalle önde hiçbir fan takılı değilken elde edilecek değerdir.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Metre ile ölç eğer 31.5 cm yer varsa kartı çapraz sokup içeride çevirirsen sığar olmadı biraz kanırtırsın kasayı :).

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Benim kasanın max ekran kartı desteği 310 mm. Benim ekran kartı 285 mm. Kasanın ön tarafında sıvı soğutma radyatörü ve radyatöre takılı fanlar var. Radyatör ve fanlar yaklaşık 60 mm genişliğinde yer kaplıyor. Kasanın ekran kartı için desteği 310 mm, ön taraftan radyatör ve fanların kapladığı kısmı çıkarttığımızda 250 mm kalıyor. Ama 285 mm ekan kartını sorunsuz bir şekilde takabiliyorum. Senin kasanın desteği 315 mm, ekran kartı ise 310 mm. Çok rahat sığacaktır diye düşünüyorum bu nedenle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii benim gibi sıvı soğutma radyatörünü kasanın önüne takarsan alan daha fazla kısıtlanacaktır 😄

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Merhaba, internetten yakın zaman da ekran kartı ve kasa siparişimi vermiştim fakat boyut olarak araştırma yapmamıştım ve kasa elime ulaşınca gözüme çok küçük geldi sizce ekran kartım aldığım kasaya mantıksal olarak sığar mı yardımcı olursanız sevinirim
KASA:

EKRAN KARTI:

Eğerki olmaz ise aldığınız sitelerde bi bakın derim hangisinin daha kolay bir şekilde iade aldığını ona göre ikisinden birini iade edin

wulzlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Çoabn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KASA:

EKRAN KARTI:

KASA:

EKRAN KARTI:

Metre ile ölç eğer 31.5 cm yer varsa kartı çapraz sokup içeride çevirirsen sığar olmadı biraz kanırtırsın kasayı :).
yarın montajını yapacağım, yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,565
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom