5000 tl ye dilan verecek benim rx 6700 sıfır de 82 derece filan85 çok bence. Sıkıntı olmaz ama satın almam ben olsam
85 çok bence. Sıkıntı olmaz ama satın almam ben ols
asus tuf90 dereceden sonrası tehlike zaten 84 derece sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte mı bu kart
O ekran kartıyla 82 derece de fazla. Kasanda mı bir sıkıntı var acaba soğutmasında falan?5000 TL ye dilan verecek benim rx 6700 sıfır de 82 derece filan
TUF A çok fazla bu değer .5000 TL ye dilan verecek benim rx 6700 sıfır de 82 derece filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus tuf
ilerde sıkıntı yaşatırmı fps vs çok iyi rdr de 80 i geçniyorbence önemli olan kaç derece olmasından ziyade o esnada fanlar ne yapıyor? eğer yüzde yüz 85 ise sıkıntı onun hotsportu 100ü bulur. ama bakmak lazım tabi.
nasıl yani fanın 100 de 100 ünü kullanması mı lazım daha az mı kullanması lazımbence önemli olan kaç derece olmasından ziyade o esnada fanlar ne yapıyor? eğer yüzde yüz 85 ise sıkıntı onun hotsportu 100ü bulur. ama bakmak lazım tabi.
bence önemli olan kaç derece olmasından ziyade o esnada fanlar ne yapıyor? eğer yüzde yüz 85 ise sıkıntı onun hotsportu 100ü bulur. ama bakmak lazım tabi%10
%100 kullanıyo fanıbence önemli olan kaç derece olmasından ziyade o esnada fanlar ne yapıyor? eğer yüzde yüz 85 ise sıkıntı onun hotsportu 100ü bulur. ama bakmak lazım tabi.
o halde kötü.Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 kullanıyo fanı