bana beko derler 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,525 En İyi Cevap 2 1 Mayıs 2022 #27 AuroraVI yazmış: bunda karar kılıyorum hocam. farklı bir önerin yoksa bayramdan sonra bunu alıyorum. işlemci olarakta i5 12. nesil kf alıyorum Devamı için tıklayın... i7 alsana
AuroraVI yazmış: bunda karar kılıyorum hocam. farklı bir önerin yoksa bayramdan sonra bunu alıyorum. işlemci olarakta i5 12. nesil kf alıyorum Devamı için tıklayın... i7 alsana
AuroraVI 80+ Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 174 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim Ömer Tokat 2 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 bana beko derler yazmış: i7 alsana Devamı için tıklayın... itopyadan dizdiğim için parçalara oradan bakıyorum. senin önerdiğin işlemci orada yok stok bitmiş. o yüzden i5 kf da olur diye düşündüm. ha varsa başka fikrin oradan bakıp önerirsen güzel olur hocam
bana beko derler yazmış: i7 alsana Devamı için tıklayın... itopyadan dizdiğim için parçalara oradan bakıyorum. senin önerdiğin işlemci orada yok stok bitmiş. o yüzden i5 kf da olur diye düşündüm. ha varsa başka fikrin oradan bakıp önerirsen güzel olur hocam
Maykıl 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 2,715 2 Mayıs 2022 #29 KONYALI yazmış: Moderatör ekip ekip bana yanlış bilgi vermekten uyarı verdi artık o her kimse kafasına göre uyarı veren moderatör! Devamı için tıklayın... E yanlis bilgilendirme epey yanlis yazdi diye sende yanlis yazdin diye epeye suc atip sana uyari vermesinmi
KONYALI yazmış: Moderatör ekip ekip bana yanlış bilgi vermekten uyarı verdi artık o her kimse kafasına göre uyarı veren moderatör! Devamı için tıklayın... E yanlis bilgilendirme epey yanlis yazdi diye sende yanlis yazdin diye epeye suc atip sana uyari vermesinmi