Neler Yeni

RTX 3070 Ti SÜPER İNDİRİM

Can...

80+ Platinum

Merhaba arkadaşlar..Aorus master 3070 ti için ne diyorsunuz bu fiyata daha iyi bir model yok sanırım MSİ ventus 3x gibi düz modeller bu fiyata satılıyor.Bence kaçmaz ne dersiniz?
lann 1 2 ay sonra i bütçe şuan olsa tak diye alırdım var ya

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
evet haklısın hocam yıllarca mining yapılmış belleklerin anaları ağlatılmış çekirdek sonuna kadar zorlanmış pad ler erimek üzere ya da erimiş olan macunu toprak olmuş,fanları ömrünü neredeyse tamamlamış kartı alıp saatli bomba gibi kullanmak daha AKILLICA..SIFIR temiz biraz daha az dfs veren kartı almak enayilik..Kafalar pırıl pırıl..Bana kalırsa da mining çıkması çöp karta o kadar para vermek enayiliktir hocam.
1678948051175.png

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
O bütçeye RX 6900xt alınır..

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,619
İsim
Hakanbey
Rtx 4060 çıkarsa bu stoktaki kartları satamazlar bence oyuzden böyle indirimler devam edicek

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
Fikir farklılığı diyebilirim sana kibarca..ama 15-20k arası para verip üst model alacağım derken normal bir oyuncuyagöre 7/24 çalışmış ortalama 6 kat daha fazla çalışmış bir kartı almak bana hiç mantıklı gelmiyor..Test dediğiniz sizin furmark yada benzeri programları mı? yani ekran kartının sıcaklık değerleri normalse fps değerleri normalse o kartın çekirdeği belleği yorgunluğu kısacası sağlığı vs tam oluyor öylemi..:) yani kısaca furmark demek her şey demek öylemi..:) komiksiniz..siz test edip alın ama sonra ya benim 3090 ım bozuldu chip arızası varmış ne yapacam diye ağlamayın forumlarda..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alırken test et o kartı alırsan senin sorunun zaten. Ben 1 sene garantili 6600xt' yi yarı fiyatına aldım mesela 4000 lira gibi bir fiyata
test dediğinizi açıklar mısınız ne testi mesela çok merak ettim de? sen söylemeden ben yazayım tahminlerimi..furmark -valley-superposition bla bla..yani bu testlerde sıcaklık ve fps değerleri normalse kartın sağlığı(çekirdek-bellek-mosfetler vs vs) %100 mü oluyor..:D

Zeth

80+ Bronze
İkinci el 3090 alırsın kardeşim

Ciddiyim sıfır ekran kartı almak tr de RTX 4000 veya RX 7000 almıyorsan enayiliktir.
Kardeş git istersen 10. el al sıfır alanlara sallamak nasıl bi kafa parası senin cebinden mi çıkıyor ne boş boş konuşuyorsunuz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
test dediğinizi açıklar mısınız ne testi mesela çok merak ettim de? sen söylemeden ben yazayım tahminlerimi..furmark -valley-superposition bla bla..yani bu testlerde sıcaklık ve fps değerleri normalse kartın sağlığı(çekirdek-bellek-mosfetler vs vs) %100 mü oluyor..:D
% kaç olduğu pek önemli değil kartta en patlayabilecek parça vram zaten. 2-3 yıl miningde kalmadıgı sürece de vram de patlamaz. 5-6 aylık mining cihazlarını da alabilirsiniz bakımlarını yapıp. Veya mining yapılmadıgına emin olduğunuz 1-2 yıllık GPU ları da yine rahatlıkla alabilirsiniz. Ben 1 senelik mining cihazı da aldım daha fazla bilgim oldugu için sıkıntı yok.
Kardeş git istersen 10. el al sıfır alanlara sallamak nasıl bi kafa parası senin cebinden mi çıkıyor ne boş boş konuşuyorsunuz
Sanane birader istediğimi konuşurum? 3070Ti' dan ucuza 3090 var ben napayım? Satıcısın sen galiba

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
% kaç olduğu pek önemli değil kartta en patlayabilecek parça vram zaten. 2-3 yıl miningde kalmadıgı sürece de vram de patlamaz. 5-6 aylık mining cihazlarını da alabilirsiniz bakımlarını yapıp. Veya mining yapılmadıgına emin olduğunuz 1-2 yıllık GPU ları da yine rahatlıkla alabilirsiniz. Ben 1 senelik mining cihazı da aldım daha fazla bilgim oldugu için sıkıntı yok.

Sanane birader istediğimi konuşurum? 3070Ti' dan ucuza 3090 var ben napayım? Satıcısın sen galiba
ben söyle örnek vermek istiyorum..araba var kısa sürede olsa hep 7000 devirde kullanılmış ve 24 saat boyunca yol gitmiş..Sen şimdi diyorsun ki sen arabayı expertize sok motor sağlam sa al bişey olmaz..
Bende diyorum ki bu saadece senin tahminin verdiği tahribatı zararı ömründen ne kadar yediğini bilemeyiz o yüzden bu saatli bomba olur.2-3 k lık bişey olsa önemli değil dersin ama ben 15k verip te bomba almayı tercih etmem..
Ayrıca nezaketi elden bırakma ben bırakırsam üzülürsün burda! istediğini de konuşamazsın..Senin 1 yıl yaptım dediğini biz 5 yıldır yapıyoruz aslan parçası asic den tut gpu-cpu-hdd-cloud mining dahil ki hali hazırda hdd mining yapıyorum kısaca bize mining nedir anlatma yani..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben söyle örnek vermek istiyorum..araba var kısa sürede olsa hep 7000 devirde kullanılmış ve 24 saat boyunca yol gitmiş..Sen şimdi diyorsun ki sen arabayı expertize sok motor sağlam sa al bişey olmaz..
Bende diyorum ki bu saadece senin tahminin verdiği tahribatı zararı ömründen ne kadar yediğini bilemeyiz o yüzden bu saatli bomba olur.2-3 k lık bişey olsa önemli değil dersin ama ben 15k verip te bomba almayı tercih etmem..
Ayrıca nezaketi elden bırakma ben bırakırsam üzülürsün burda! istediğini de konuşamazsın..Senin 1 yıl yaptım dediğini biz 5 yıldır yapıyoruz aslan parçası asic den tut gpu-cpu-hdd-cloud mining dahil ki hali hazırda hdd mining yapıyorum kısaca bize mining nedir anlatma yani..
İyi forumlar. Sizinle konuşmama gerek yok. Sen sıfır almaya devam et problem yok.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Fikir farklılığı diyebilirim sana kibarca..ama 15-20k arası para verip üst model alacağım derken normal bir oyuncuyagöre 7/24 çalışmış ortalama 6 kat daha fazla çalışmış bir kartı almak bana hiç mantıklı gelmiyor..Test dediğiniz sizin furmark yada benzeri programları mı? yani ekran kartının sıcaklık değerleri normalse fps değerleri normalse o kartın çekirdeği belleği yorgunluğu kısacası sağlığı vs tam oluyor öylemi..:) yani kısaca furmark demek her şey demek öylemi..:) komiksiniz..siz test edip alın ama sonra ya benim 3090 ım bozuldu chip arızası varmış ne yapacam diye ağlamayın forumlarda..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala Dediğimi Anlamamışsınız Ki, Mining Biteli Aşağı Yukarı 1 yıl gibi bir süre oluyor. 6-7 aylık kart alırsanız miningte yorulmamış olur,
Ayrıca Normal bir oyuncu da kartı yüke sokuyor, Nerden biliyorsunuz O adamın Her gün 10 saat AAA oyun oynamadığını. Her 2.el Kart Mining Kartıymış Gibi Muamele ediyorsunuz hala. Yazdıklarımı anlamamışsınız bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,596
Üyeler
168,153
Son üye
Ednir
Top Bottom