Neler Yeni

RTX 3070 Ti SÜPER İNDİRİM

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
Hala Dediğimi Anlamamışsınız Ki, Mining Biteli Aşağı Yukarı 1 yıl gibi bir süre oluyor. 6-7 aylık kart alırsanız miningte yorulmamış olur,
Ayrıca Normal bir oyuncu da kartı yüke sokuyor, Nerden biliyorsunuz O adamın Her gün 10 saat AAA oyun oynamadığını. Her 2.el Kart Mining Kartıymış Gibi Muamele ediyorsunuz hala. Yazdıklarımı anlamamışsınız bile
Her 2.el kart tabikide mining çıkması diye bir şey yok fakat piyasa şuan bunlarla dolu 2.elde ve bir kartın mining de kullanılıp kullanılmadığını içini açmadan en azından fikir sahibi olmak zor ben size kartı bir temizlerim mesela 2 spreyle sıfır zannedersiniz ama içini açınca olay değişir gibi,geçtim oyuncuda tabikide kartı yoruyor belki daha fazla yoruyor ama 24 saat sonuçta yapmıyor bunu yada fanlarını %100 çalışmıyor.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hala Dediğimi Anlamamışsınız Ki, Mining Biteli Aşağı Yukarı 1 yıl gibi bir süre oluyor. 6-7 aylık kart alırsanız miningte yorulmamış olur,
Ayrıca Normal bir oyuncu da kartı yüke sokuyor, Nerden biliyorsunuz O adamın Her gün 10 saat AAA oyun oynamadığını. Her 2.el Kart Mining Kartıymış Gibi Muamele ediyorsunuz hala. Yazdıklarımı anlamamışsınız bile

Her 2.el kart tabikide mining çıkması diye bir şey yok fakat piyasa şuan bunlarla dolu 2.elde ve bir kartın mining de kullanılıp kullanılmadığını içini açmadan en azından fikir sahibi olmak zor ben size kartı bir temizlerim mesela 2 spreyle sıfır zannedersiniz ama içini açınca olay değişir gibi,geçtim oyuncuda tabikide kartı yoruyor belki daha fazla yoruyor ama 24 saat sonuçta yapmıyor bunu yada fanlarını %100 çalışmıyor.
Mining geçen yıl 30 Eylül'de eht ile bitti. Biteli 5.5 ay olmuş. 2021in sonunda 2022 başında alınan bir kart en kötü ihtimalle 8-9 ay miningte kalmış. Ona göre alacak olan alabilir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hocam yine anlamamışsınız ki, Tarihe bakarak alırsınız. Atıyorum 7-8 Aylık kart alırsınız. 7-8 Ayda Karta ne zarar gelir ki. Ayrıca Adam stabil yaptıysa 1 yıl yapsa bile bir şey olmaz. Dediğim gibi alınma tarihi ve garanti olayı önemli. Alırsınız KFG 7-8 Aylık kart Keyfinize bakarsınız. Bende önermiyorum Zaten KFG'siz Uzun Süreli yorulmuş kartları almayı.

Zeth

80+ Bronze
% kaç olduğu pek önemli değil kartta en patlayabilecek parça vram zaten. 2-3 yıl miningde kalmadıgı sürece de vram de patlamaz. 5-6 aylık mining cihazlarını da alabilirsiniz bakımlarını yapıp. Veya mining yapılmadıgına emin olduğunuz 1-2 yıllık GPU ları da yine rahatlıkla alabilirsiniz. Ben 1 senelik mining cihazı da aldım daha fazla bilgim oldugu için sıkıntı yok.

Sanane birader istediğimi konuşurum? 3070Ti' dan ucuza 3090 var ben napayım? Satıcısın sen galiba
Sıkıntı yok fikrini söyle o fikir boşta olsa belirt, belirt ki ne kadar boş konuştuğun net olarak belirlensin.

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
Hocam yine anlamamışsınız ki, Tarihe bakarak alırsınız. Atıyorum 7-8 Aylık kart alırsınız. 7-8 Ayda Karta ne zarar gelir ki. Ayrıca Adam stabil yaptıysa 1 yıl yapsa bile bir şey olmaz. Dediğim gibi alınma tarihi ve garanti olayı önemli. Alırsınız KFG 7-8 Aylık kart Keyfinize bakarsınız. Bende önermiyorum Zaten KFG'siz Uzun Süreli yorulmuş kartları almayı.
hocam asıl sen anlamıyorsun sanki..:) mining yapmadın sanırım ama söyleki dual mining de hem core hemde belleklere %100 yükleniyorsunuz fanlar desen %100 çalışıyor ömürden ömür gidiyor..yani verdiği tahribatı öyle kfg sine bakarak anlayamazsın..ayrıca miningciler adetli alım yaptıkları için firmalar mining için alınmış kartlara garanti vermiyor bilgin olsun(sebebide mining zamanı 50k ya satılan 4090 ı iade etmek istemiyorlar öyle garantiye cok güvenmeyin yani)

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
hocam asıl sen anlamıyorsun sanki..:) mining yapmadın sanırım ama söyleki dual mining de hem core hemde belleklere %100 yükleniyorsunuz fanlar desen %100 çalışıyor ömürden ömür gidiyor..yani verdiği tahribatı öyle kfg sine bakarak anlayamazsın..ayrıca miningciler adetli alım yaptıkları için firmalar mining için alınmış kartlara garanti vermiyor bilgin olsun(sebebide mining zamanı 50k ya satılan 4090 ı iade etmek istemiyorlar öyle garantiye cok güvenmeyin yani)
zaten faturasında belli oluyor nerden ve kaç adetli alındığı, ben 5 adet rx6800xt merc319 alan bi abiden 1 yıl mining yapılmış bi kart aldım. mining yapılmasına rağmen baya güzel sıcakları vardı, temizdi bi sorunuda yoktu ama ben bakım yaptırmak için gönderdiğimde teknik servis bana yeni bi rx7900xt gönderdi. inanmıyorsanız konu başlığım burda https://forum.donanimarsivi.com/konu/oksid-bilisim-servisi-rx7900xt-kart-goendericek.686492/
ben garantiye güveniyorum çünkü ne aldığımı ve hangi sorunlar ile verebiliceğimi kitabına göre yorumluyorum. şimdide nisan 2022 faturalı şirket için alınmış rx6900xt nitro+ ilanını gördüm ve testlerini yapıp kontrolleri sağladım ve aldım kart sanki çok az kullanılmış gibi bunu anlıyorum çünkjü kartı tanıyorum, araştırıyorum. ömürlük olarak kullanmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ana konuya gelirsek benim düşüncelerim, rtx4*** serisi veya rx7*** serisi alınmadığı sürece 0 kart almak mantıksız. o kartların zaten tertemiz olarak alternatifli şekilde uyguna satılanları var ben niye max 8k üst model rtx3070ti temiz bi kart almak varken 14.5k'a alayım

Top Bottom