6 yıllık üye gözüküyor dolandırsa banlanırdıO fiyata satmaz, ya dolandırıcıdır ya da aradığında fiyatı yüksek söyler.
6 yıllık üye gözüküyor dolandırsa banlanırdıO fiyata satmaz, ya dolandırıcıdır ya da aradığında fiyatı yüksek söyler.
sende diyorsun ENAYİLER alıyor diye onu neden referans göster,yorsun o zamanReferans olsun diye attım. Bunu alan Enayiler var yani haberiniz olsun diye.
fiyatlar şu anda öyle arkadaşıma geçen gün RTX 2080 ROG STRIX aldık 9kHocam ne diyorsunuz ben sistemi 14'e aldım .d
Arayınca fiyatı yüksek söyleyecektir, yoksa 10K'ya ne diye RTX 3070 satasın ki.6 yıllık üye gözüküyor dolandu-ırsa banlanırdı
bu kişi şaka yapıyor sanıyordum ciddiymişMSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Attım link bak.
Ya kardeşim, Bunu bu fiyata alan insanlar var. 15 bin liraya 3070 alabilirler o zaman.sende diyorsun ENAYİLER alıyor diye onu neden referans göster,yorsun o zaman
en pahalıyı aramışMSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Attım link bak.
piyasayı bilmiyorsa satarArayınca fiyatı yüksek söyleyecektir, yoksa 10K'ya ne diye RTX 3070 satasın ki.
nasıl burdaki karpuz bilmiyorsa o da bilmiyor olabilirArayınca fiyatı yüksek söyleyecektir, yoksa 10K'ya ne diye RTX 3070 satasın ki.
piyasayı bilmiyorsa satar
E bu kartı 10K satacağın anlamına gelmiyor, arkadaş piyasayı bilmeyip ilana koyuyorsa bu senin düşük fiyat yazmana engel değil. Yine benim dediğime geldik.nasıl burdaki karpuz bilmiyorsa o da bilmiyor olabilir
yüksek ihtimal satımlmayacak o nu nasıl halledeceğiz hem sizin dediğiniz fiyattan daha ucuza 1 ay kullanılmış AYNI MODEL kart varE bu kartı 10K satacağın anlamına gelmiyor, arkadaş piyasayı bilmeyip ilana koyuyorsa bu senin düşük fiyat yazmana engel değil. Yine benim dediğime geldik.
E bu kartı 10K satacağın anlamına gelmiyor, arkadaş piyasayı bilmeyip ilana koyuyorsa bu senin düşük fiyat yazmana engel değil. Yine benim dediğime geldik.