Neler Yeni

RTX 3070'i satsam kaça satarım?

Skyline R34

80+ Bronze

''Bilgilisiniz'' kelimesinde çoğul ek yok, ''Sen'' yerine ''Siz'' olarak kullandım. Ve 14K ile 15K arasında dağlar kadar fark vardı, unutmuşum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15K yazan bir sürü yorum var, sırf ''Kankinle'' tartışıyorum diye yorum yapıyorsun. :)
beyler neden konu açıyorsunuz lada gidiyor onu belirtmneniz daha iyi olur baş sadece örnek bayanlar falanda olur

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
''Bilgilisiniz'' kelimesinde çoğul ek yok, ''Sen'' yerine ''Siz'' olarak kullandım. Ve 14K ile 15K arasında dağlar kadar fark vardı, unutmuşum hocam.

15K yazan bir sürü yorum var, sırf ''Kankinle'' tartışıyorum diye yorum yapıyorsun. :)
ne alaka bence haklı birini görürsem savunurum

Erikli Damacanası

80+ Bronze

başkasına konuştukca batıyorsun diyip kendin batmak

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz

15 k yazan ilk seni gördüm senden önce yazan biri varmış sana yazmaktan diğerlerine yazmadım

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Arkadaşlar merhaba sistemim yaklaşık 3 aylık. Ekran kartının hakkını veremiyorum gibi. Hep rekabetçi oyunlar oynuyorum arada gta5 ve forza horizon 4 oynuyorum. Sizce satmalı mıyım? Satarsam kaça satarım ve yerine ne almak mantıklı olur?

Ekleme: Modeli Gigabyte RTX 3070 OC
Hocam 2060s veriyim ocsiz garantili 2k de üstüne veriyim
4 sene garantili

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Kardeşim sen ne alaka 2 saattir mesaj yazıyorsun ? 1 kişiyle normal bir tartışma içerisindeyim, tuhaf bir şekilde 3 kişi oldu. Bir bırakında arkadaşla konuşayım ya.
haksız olup zeytinyağı gibi üste çıkmana izin veremem üzgünüm ama daha yazmayacağım çünkü bence yeterli cevabı verdim ayrıca kavga izlşerken dahil olmayı severim

Skyline R34

80+ Bronze
itek cevap veren sensin ilk onla tartışmışsın hafızan baya zayıfmış 15 k ile artada fark var çünkü 14 bin TL'ye 4 kart var yoksa çok fark yok
bu arkadaşın verdiği cevap yeterlidir diye umuyorum iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,359
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom