RTX 3070'in Ömrü Nedir?

Ben gtx 750 ti kartını ömür boyu kullanabilirim diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
O yüzden benim dediklerime yorum yapsanız daha iyi olur.
Rtx 3000 serisi sana göre 1 yıl götürür başka birine göre 10 15 yıl götürür.
O yüzden erşey kafada bitiyor 4000 serisini almazsın olur biter.
Hocam 2 senedir gtx 750 ti kullanıyom.
Ömür boyu bile idare edebilir.
Şahsen beni eder
Ya türkçe bilmiyorsun yada yazdığını hatırlamıyorsun. 2 senedir 750 Ti kullandıgını söylediğinden sonra cümlede özne kullanmaz isen insanlar senin hangi kartın seni ömür boyu idare edeceğini anlamaz dostum. Oraya şahsen 3070 beni ömür boyu idare eder yazsaydın bir şey yazmazdım.

Hocam 2 senedir gtx 750 ti kullanıyom.
Ömür boyu bile idare edebilir.
Şahsen beni eder
Ya türkçe bilmiyorsun yada yazdığını hatırlamıyorsun. 2 senedir 750 Ti kullandıgını söylediğinden sonra cümlede özne kullanmaz isen insanlar senin hangi kartın seni ömür boyu idare edeceğini anlamaz dostum. Oraya şahsen 3070 beni ömür boyu idare eder yazsaydın bir şey yazmazdım.
Farkedersen onlar farklı cümle,sonunda nokta var eğer gtx 750 ti ömür boyu götürür deseydim virgül koyardım.
Nokta koymuşum ki başka bir cümleye geçmişim.

rtx 3090 bulursam rahat 4 sene gider o kesin. yani ancak 5090 upgrade ederim :P keni sahsima göre diyorum.
eh rtx 3090 bulamasam tabii ki rtx 3080 olur.
lakin rtx 3070 normal bakisdan bakarsak rahat 3 sene ultra settings gider.
sonra high inersin. yani 5 sene full kalite gider.
3090 fantezi türkiyede biraz zor bence...

Farkedersen onlar farklı cümle,sonunda nokta var eğer gtx 750 ti ömür boyu götürür deseydim virgül koyardım.
Nokta koymuşum ki başka bir cümleye geçmişim.
tamam sen haklısın ama 3070 de ömür boyu götürmez bozulur bir zaman sonra hayal dünyasında yaşama yazı yazarken gerçekliğini ölç tart dostum iyi günler sana

tamam sen haklısın ama 3070 de ömür boyu götürmez bozulur bir zaman sonra hayal dünyasında yaşama yazı yazarken gerçekliğini ölç tart dostum iyi günler sana
İyi günler.
Ömür boyu götürür diyorum çünkü sen 50 yaşına girdiğinde oyun oynamıcaksın.

E tabii ki alırlar topladığın sistemi merak ettim yazabilme şansın var mı acaba
imzadaki sistem ve pp sistem benim.
tek rtx 3080 veya 3090 eksik. ikisinden birisi olucak. elime ne gecerse .tabii ki asus olmali

Sorum zaten ömür boyu vs değildi ortalama kaç yıl olarak sormuştum :D ömür boyu götürecek bir parça varsa herkes onu alır zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

imzadaki sistem ve pp sistem benim.
tek rtx 3080 veya 3090 eksik. ikisinden birisi olucak. elime ne gecerse .tabii ki asus olmali
Şahsi fikrim nvdia bir kart alacaksam bemde asus alırım

Sorum zaten ömür boyu vs değildi ortalama kaç yıl olarak sormuştum :D ömür boyu götürecek bir parça varsa herkes onu alır zaten
Senlik bişey yok kanka bizim arkadaşla aramızda:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,754
Üyeler
191,160
Son üye
mutibaba
Geri