- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Saçma.idare etmez 1 sene sonra 4000 serisi çıkar ona yeltenirsin.
Saçma.idare etmez 1 sene sonra 4000 serisi çıkar ona yeltenirsin.
Maalesef anakartım amd uyumlu ve daha yeni aldım o yüzden amd işlemci almak durumundayımÖncelikle geçmiş olsun dostum, Ultra ayarlarda 5-6 yıl idare eder. Sistem oyun için ise I7 10700K alman daha iyi bir seçim olabilir veya bütçe varsa I9 10850K öneririm. 10900K ile 10850K'nın tek farkı 0.1 GHz o yüzden 500₺ fiyat farkına değmez.
Anakart ne aldın?Maalesef anakartım amd uyumlu ve daha yeni aldım o yüzden amd işlemci almak durumundayım
niye saçma olsun 2070 2080 i olan adamlar 3 ay geçti satıp 3000 serisini almak istiyor başka forummlarda sürekli 2.el 2070 s 2080 2080 s satışları var sebepleri 3000 serisi almak. Saçmalık sana göre değişir? Birinin yorumuna saçma yazman için olanaksız bir şey olması lazımSaçma.
Şu anki sistemim cs go en düşük ayarlarda 30 40 fps alıyor o yüzden güncel oyunlarda en iyi performansı isterimİdare etmenin sana göre ne olduğuna göre değişir. Kimisine göre idare etmek 4K Ultra'da 60 FPS, kimisine göre en yeni teknolojileri desteklemesi (bu benimki oluyor), kimisine göre de sadece oyun açması. Sistem ne için kullanılacak?
Asıl senin yazdığın saçmalıktan başka bişey değil 750 ti ı ömür boyu kullanamazsın bozulacaktır. Bak böyle şeylere saçma yazarsın meselaHocam 2 senedir gtx 750 ti kullanıyom.
Ömür boyu bile idare edebilir.
Şahsen beni eder![]()
"En iyi performans" da göreceli. Kimisi için ray tracing açıkken 4K'da 60 altı kötüdür.Şu anki sistemim cs go en düşük ayarlarda 30 40 fps alıyor o yüzden güncel oyunlarda en iyi performansı isterim
çok ............. gerçektenArkadaşlar merhaba 3070 alırsam beni yaklaşık kaç sene idare eder? Kendi emeklerimle aldığım ilk bilgisayar olacak o yüzden uzun süre idare etmesini istiyorumsadece ryzen 7 3700x alacağıma 1.5 haftalık yoğun covid 19 mücadelemin sonucu ailemin hediyesi olarak ryzen 9 3900x almaktayım o yüzden darboğaz olacağını sanmıyorum
Anakart ne aldın?
Ben gtx 750 ti kartını ömür boyu kullanabilirim diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.Asıl senin yazdığın saçmalıktan başka bişey değil 750 ti ı ömür boyu kullanamazsın bozulacaktır. Bak böyle şeylere saçma yazarsın mesela
Mesela cyberpunk 2077yi 4k 60fps rtx açık şekilde oynasam beni çok tatmin eder"En iyi performans" da göreceli. Kimisi için ray tracing açıkken 4K'da 60 altı kötüdür.