RTX 3070'in Ömrü Nedir?

Öncelikle geçmiş olsun dostum, Ultra ayarlarda 5-6 yıl idare eder. Sistem oyun için ise I7 10700K alman daha iyi bir seçim olabilir veya bütçe varsa I9 10850K öneririm. 10900K ile 10850K'nın tek farkı 0.1 GHz o yüzden 500₺ fiyat farkına değmez.
Maalesef anakartım amd uyumlu ve daha yeni aldım o yüzden amd işlemci almak durumundayım

niye saçma olsun 2070 2080 i olan adamlar 3 ay geçti satıp 3000 serisini almak istiyor başka forummlarda sürekli 2.el 2070 s 2080 2080 s satışları var sebepleri 3000 serisi almak. Saçmalık sana göre değişir? Birinin yorumuna saçma yazman için olanaksız bir şey olması lazım

İdare etmenin sana göre ne olduğuna göre değişir. Kimisine göre idare etmek 4K Ultra'da 60 FPS, kimisine göre en yeni teknolojileri desteklemesi (bu benimki oluyor), kimisine göre de sadece oyun açması. Sistem ne için kullanılacak?
Şu anki sistemim cs go en düşük ayarlarda 30 40 fps alıyor o yüzden güncel oyunlarda en iyi performansı isterim

Hocam 2 senedir gtx 750 ti kullanıyom.
Ömür boyu bile idare edebilir.
Şahsen beni eder:)
Asıl senin yazdığın saçmalıktan başka bişey değil 750 ti ı ömür boyu kullanamazsın bozulacaktır. Bak böyle şeylere saçma yazarsın mesela

Şu anki sistemim cs go en düşük ayarlarda 30 40 fps alıyor o yüzden güncel oyunlarda en iyi performansı isterim
"En iyi performans" da göreceli. Kimisi için ray tracing açıkken 4K'da 60 altı kötüdür.

Arkadaşlar merhaba 3070 alırsam beni yaklaşık kaç sene idare eder? Kendi emeklerimle aldığım ilk bilgisayar olacak o yüzden uzun süre idare etmesini istiyorum :) sadece ryzen 7 3700x alacağıma 1.5 haftalık yoğun covid 19 mücadelemin sonucu ailemin hediyesi olarak ryzen 9 3900x almaktayım o yüzden darboğaz olacağını sanmıyorum
çok ............. gerçekten

Asıl senin yazdığın saçmalıktan başka bişey değil 750 ti ı ömür boyu kullanamazsın bozulacaktır. Bak böyle şeylere saçma yazarsın mesela
Ben gtx 750 ti kartını ömür boyu kullanabilirim diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
O yüzden benim dediklerime yorum yapsanız daha iyi olur.
Rtx 3000 serisi sana göre 1 yıl götürür başka birine göre 10 15 yıl götürür.
O yüzden erşey kafada bitiyor 4000 serisini almazsın olur biter.

@Praks bekle derim ben. AMD yeni nesil Ryzen serisini tanıtacak, eli kulağındadır. Tam tarihi Google'dan bulabilirsin. Yeni nesil Ryzen'lar iddialı geliyor.

rtx 3090 bulursam rahat 4 sene gider o kesin. yani ancak 5090 upgrade ederim :P keni sahsima göre diyorum.
eh rtx 3090 bulamasam tabii ki rtx 3080 olur.
lakin rtx 3070 normal bakisdan bakarsak rahat 3 sene ultra settings gider.
sonra high inersin. yani 5 sene full kalite gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri