RTX 3070Tİ'ya 17K Verilir Mi?

YucellC

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
17000
3070 ti ekran kartına 17 bin lria verilmeye değermi? önerilerinizi bekliyorum

rx6800xt varken bence verilmez

3070 ti ekran kartına 17 bin lria verilmeye değermi? önerilerinizi bekliyorum
Nvidia her zaman kullanış olarak iyidir kardeşim AMD de daha güzel FPS ler alabilirsin ama AMD de sürekli yazılım hatası veriyor bazen güncelleme gelene kadar sıkıntı yaşıyorsun kendim kullandım nalet ettim Nvidia pahalı ama candir

Nvidia her zaman kullanış olarak iyidir kardeşim AMD de daha güzel FPS ler alabilirsin ama AMD de sürekli yazılım hatası veriyor bazen güncelleme gelene kadar sıkıntı yaşıyorsun kendim kullandım nalet ettim Nvidia pahalı ama candir
6000 serisinde dediğin yazılım sorunları neredeyse 0a indi dostum :(

6000 serisinde dediğin yazılım sorunları neredeyse 0a indi dostum :(
Dostum bu forumda bile sürekli hata alanlar var 6000 serisinde, bu kadar taraftar olmayın. Daha ucuz ama hata verebilen bir marka, alacak kişi kendi bilir.

Dostum bu forumda bile sürekli hata alanlar var 6000 serisinde, bu kadar taraftar olmayın. Daha ucuz ama hata verebilen bir marka, alacak kişi kendi bilir.
Bende katılıyorum.Geçenlerde 6600xt aldım.2 hafta dayanamadım.Aldıgım fiyata sattım.Bence kafanızın rahat etmesini istiyorsanız sorun istemiyorsanız NVİDİA alın rahatınıza bakın.Bende şuan RTX 3060 pususundayım.6600xt daha güçlü bir kart 3060dan ama sorun istemiyorum artık.Onun için 1000 TL fazla verip sorunsuz rahat kafayla oynamak daha cazip geliyor banada.

Aynı fiyatlarda 6900XT var ve 14klara düştüğünü gördüm 3070ti'ın.

Bende katılıyorum.Geçenlerde 6600xt aldım.2 hafta dayanamadım.Aldıgım fiyata sattım.Bence kafanızın rahat etmesini istiyorsanız sorun istemiyorsanız NVİDİA alın rahatınıza bakın.Bende şuan RTX 3060 pususundayım.6600xt daha güçlü bir kart 3060dan ama sorun istemiyorum artık.Onun için 1000 TL fazla verip sorunsuz rahat kafayla oynamak daha cazip geliyor banada.
Kesinlikle hocam. İnsanlar sürekli taraftar oluyor bu çok anlamsız. Biraz hata alsam da sorun olmaz diyorsa kişi gidip AMD alabilir hem fiyatı da uygun. Ama sen ben gibi hata alınca canı sıkılıyorsa bu kadar para verdim diye o zaman Nvidia alınır.

2 kişi sorun yaşıyor diye koskoca AMD sorunlu oluyor. 3 yıldır RX 570 kullanıyorum, 1 kere driver sorunu yaşadım. Yarım saatte çözülüyor o da.
3 yılda toplam yarım saat uğraştırdı yani.

2 kişi sorun yaşıyor diye koskoca AMD sorunlu oluyor. 3 yıldır RX 570 kullanıyorum, 1 kere driver sorunu yaşadım. Yarım saatte çözülüyor o da.
3 yılda toplam yarım saat uğraştırdı yani.
4 kartla mining yapıyorum 1 yıldır bir kere amd'de sorun yaşamadım hep nvidia kartlarım çöküyor

6900xt varken 3070 ti alınmaz o paraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,954
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri