rtx 3080 20 gb version > 150 dollar artis

Rambo87

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
18,293
Selam Beyler,

nvidia RTX 3080 version nasil olsa sundu piyasaya.

lakin adamlar yakinda 20 gb version sunucaklar.

bu 20 gb version > 150 dollar fazla olucak.

yani 699+150 dollar = en az 849 dollar olur.

tahminim 899 dollar satisa cikar :)))))))))))))))

Nvidia'nın Geforce RTX 3080'inin öngörülebilir bir gelecek için 20 GiB'lik bir versiyonda mevcut olması bekleniyor ve bunun için şimdi söylentilerden yeni detaylar var.

Ekstra grafik belleği için 150 ABD doları alınır. Yeni Geforce RTX 3080'in diğer önemli teknik verileri, beklendiği gibi grafik belleğinden farklı olmamalıdır.

Selam Beyler,

nvidia RTX 3080 version nasil olsa sundu piyasaya.

lakin adamlar yakinda 20 gb version sunucaklar.

bu 20 gb version > 150 dollar fazla olucak.

yani 699+150 dollar = en az 849 dollar olur.

tahminim 899 dollar satisa cikar :)))))))))))))))

Nvidia'nın Geforce RTX 3080'inin öngörülebilir bir gelecek için 20 GiB'lik bir versiyonda mevcut olması bekleniyor ve bunun için şimdi söylentilerden yeni detaylar var.

Ekstra grafik belleği için 150 ABD doları alınır. Yeni Geforce RTX 3080'in diğer önemli teknik verileri, beklendiği gibi grafik belleğinden farklı olmamalıdır.
reis yani şuanki 3080 almayalmmı :D 20 gb versiyonnumu alalım fiyatı tahmin ne olur

reis yani şuanki 3080 almayalmmı :D 20 gb versiyonnumu alalım fiyatı tahmin ne olur
kral bana göre nvidia bu yüzden off stock olayini yapiyor.
adamlar tek kisa sürede 10 gb piyasaya sundu. lakin bana göre beta versio gibi görünüyor.
esas version 20gb olucak.
adamlar üretimde yavas yavas öne getiriyor. buda demek oluyor ki 20gb in stock geciriyorlar.
899 dollar olur en azindan.

adamlar tek kisa sürede 10 gb piyasaya sundu. lakin bana göre beta versio gibi görünüyor.
adamlar üretimde yavas yavas öne getiriyor. buda demek oluyor ki 20gb in stock geciriyorlar.
tr fiyatı ne olur tahmini ona göre bekleyim

reis ayıptır sormasıda sen nerde çalışıon

evet ben de 20gb stock olacagını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr fiyatı ne olur tahmini ona göre bekleyim
en az 9500TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,786