- Konu Sahibi Konu Sahibi
3090’ı hayal bile edemiyorum 70-80 fps fark atar herhalde 2080 TI’aRTX 3090: Are you serious me?
3090’ı hayal bile edemiyorum 70-80 fps fark atar herhalde 2080 TI’aRTX 3090: Are you serious me?
Game ready sürücüleri, oyunları optimize ediyor, Nvidia ansel ve Freestyle var.Geforce experience ne imkan sunuyor hocam
Video çekmek,Yayın yapmak diyorsanız bunu amd de aynı şekil de sunuyor
(Nvidia kullanıcısıyım)
Nvidia ansel nedir ? nasıl kullanılır ?Game ready sürücüleri, oyunları optimize ediyor, Nvidia ansel ve Freestyle var.
yakında 1000k rtx 9090 sistem toplicaz i9 30900k z10090 anakart 2100 de görüşürüz
asel mimari kullanilan bişey deil bu onun hızını ve güç tüketimi ile alakalı bi özellik deilNvidia ansel nedir ? nasıl kullanılır ?
NVIDIA Ansel fotoğraf modu, desteklenen oyunlarda üst sınıf fotoğraflar yakalamanıza olanak sağlıyor bir oyunda manzarayı yada başka bir şeyi sevdi iseniz ansel moduna geçip istediğiniz filtre, renk ayarlarını yaparak o anı fotoğraflıyorsunuz.Nvidia ansel nedir ? nasıl kullanılır ?
Ben niye çıkaramıyorum???Nasıl toplayamaz 2 ayda 3090 parası çıkıyor zaten![]()
Amerika’dan bahsediyorum kanka.Ben niye çıkaramıyorum???
Heee Okey ozaman dedim ülkede maaşlar değişti beni mi kekliyorlar.Amerika’dan bahsediyorum kanka.