PNY GeForce RTX 3080 10GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB LHR VCG308010LTFXPPB 10GB GDDR6X 320Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Peki PNY markası nasıl hocam diğerlerine oranlaPNY GeForce RTX 3080 10GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB LHR VCG308010LTFXPPB 10GB GDDR6X 320Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eğer dolar kuru artmaz ise fiyatlar şuan düşüşte 20K bandında yakında daha çok model bulunabilir.İtopyada 21k ya düşen ve stokları bugün itibariyle tükenmiş olan gigabyte rtx 3080 ekran kartını almayı planlıyordum fakat kaçırdım.
Fiyatı 21-23 k bandına tekrar düşer mi ne kadar beklemeliyim.
Çok farklı değil ancak palit gamerock gibi modeller çok daha iyi olur. Bütçeniz tam olarak nedir?Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki PNY markası nasıl hocam diğerlerine oranla
Toplam bütçem 35000 fakat diğer bileşenlere 13000 ayırdım ve sepetimdeler, ekran kartına verebileceğim max 22000 hocamEğer dolar kuru artmaz ise fiyatlar şuan düşüşte 20K bandında yakında daha çok model bulunabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok farklı değil ancak palit gamerock gibi modeller çok daha iyi olur. Bütçeniz tam olarak nedir?
Paylaştığım video da RTX modelleri ile ilgili vrm, soğutma, güç tüketimi vs vs detaylı bilgi bulunuyor.Toplam bütçem 35000 fakat diğer bileşenlere 13000 ayırdım ve sepetimdeler, ekran kartına verebileceğim max 22000 hocam