Sıcaklık değerleri iyiyse güvenlik bantlari duruyorsa alinir. Kutusu fln var mifiyat konusunda pek bir bilgim yok sarı sitede birini buldum 9750 den 9500e düştü sizce rtx 3080 Gainward Phoenix bu fiyata alınır mı
kutusu ve faturası varmış amazon yurtdışı ürünüymüş 2. sahibi olduğunu söyledi satan her dükkanmış zaten istediğin gibi test edip alabilirsin diyor da fiyatta emin olamadım 9500 iyi gibi de kötü gibi de bilemedimSıcaklık değerleri iyiyse güvenlik bantlari duruyorsa alinir. Kutusu fln var mi
rx 6800 üm var şuanda optimizasyon ve driver sıkıntılarından bıktım o yüzden geçicem umarım sıkıntım çözülürkutusu ve faturası varmış amazon yurtdışı ürünüymüş 2. sahibi olduğunu söyledi satan her dükkanmış zaten istediğin gibi test edip alabilirsin diyor da fiyatta emin olamadım 9500 iyi gibi de kötü gibi de bilemedim
nasıl hocamO paraya vereceği 3080'den çok bir şey beklememek lazım.
isterim reis onu test atarım diyordu zaten10500 TL ye asus tuf sattım 7 aylık kart, 2025 e kadar garantisi vardı temizse alınır. testlerini yap sıcaklık değerlerini kontrol et. 1920X1080 0x min 15 dk test talep et.
Gidip bir ROG Strix, Suprim X performansı bekleme anlamında söyledim.nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
isterim reis onu test atarım diyordu zaten
Yok, o kadar ucuz değil fiyatı ortalama düzeydeanladım hocam teşekkür ederim yanıtınız için ben o fiyat ucuz sakata gelme gibisinden anlamıştım
daha ucuzları var sarı sitede ama bursa da yok istanbul'da 50 ilan var bursa'da 3 tane var onlarında fiyatları yüksek sizce değer mi 9500 tl yeYok, o kadar ucuz değil fiyatı ortalama düzeyde
Param Güvende ile bakabilirsin, Dolap uygulaması da olur.daha ucuzları var sarı sitede ama bursa da yok istanbul'da 50 ilan var bursa'da 3 tane var onlarında fiyatları yüksek sizce değer mi 9500 TL ye
Tecrübeyle onaylıyorumO paraya vereceği 3080'den çok bir şey beklememek lazım.