Dahası
- Reaksiyon skoru
- 61
- İsim
- Berk
Selamün Aleyküm arkadaşlar PSU almak istiyorum öneriniz varmıdır ?
Sistemim: Ryzen 3600
Anakart: B550-F Asus Rog Strix.
Ram: 4x8GB 32 GB 3200mhz
Ekran kartı: GTX 1080 Ti
SSD+HDD: m2SSD + Sata SSD + 2TB HDD
Bu sistemimi 600w Cooler master markalı psu da kullanıyorum uzun zamandır hiç bir sorun yok şimndi ekran kartımı inşaALLAH değiştireceğim. 600W PSU yeterli gelir mi? Yoksa 750W Satın alacağım üzerine çıkamıyorum para yetmiyor. Parça önerirseniz vatanbilgisayar sitesinden olursa sevinirim sadece oradan alışveriş yapıyorum.
Aklımdaki Güç kaynağı.
www.vatanbilgisayar.com
Sistemim: Ryzen 3600
Anakart: B550-F Asus Rog Strix.
Ram: 4x8GB 32 GB 3200mhz
Ekran kartı: GTX 1080 Ti
SSD+HDD: m2SSD + Sata SSD + 2TB HDD
Bu sistemimi 600w Cooler master markalı psu da kullanıyorum uzun zamandır hiç bir sorun yok şimndi ekran kartımı inşaALLAH değiştireceğim. 600W PSU yeterli gelir mi? Yoksa 750W Satın alacağım üzerine çıkamıyorum para yetmiyor. Parça önerirseniz vatanbilgisayar sitesinden olursa sevinirim sadece oradan alışveriş yapıyorum.
Aklımdaki Güç kaynağı.
COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
![www.vatanbilgisayar.com](https://www.vatanbilgisayar.com/images/frontend/favicon-32x32.png)
Son düzenleme: