kral iste bende aynisini yazdim. translator verdim halde bile anlamadim.Ben anlamadım, satın mı aldın, kiraladın mı? Garip bir mesaj.
TDK bile baş çıkamaz bu mesaja, bir şey yapamayız .kral iste bende aynisini yazdim. translator verdim halde bile anlamadim.
isin ilginc tarafi arkadas sesi cikmiyor. napak bu durumda ?
TDK gözünü sevimTDK bile baş çıkamaz bu mesaja, bir şey yapamayız .
hayirli olsun ozaman. geldinde bi resim at , gözler senlensinKargoda daha dün aldım
Boydan foto atsana (rtx3080)Hüçbir yerde stokda olmadığı için öyle yazdın
ya da direkt sistemi yazabilir misindostum hangi işlemciyi düşünüyorsun
İ7 10700kdostum hangi işlemciyi düşünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da direkt sistemi yazabilir misin
KargodaBoydan foto atsana (rtx3080)
hmmm okİlk önce qp bilişim üzerinden aldım yaklaşık 30 gün stok sorgulattım hergün canlı destek üzerinden bu süreçte gamegarajda da baktım fakat büyük ihtimalle rtx 3080leti sadece hazır sistemlere koyucaklar dendi qp bilişimden rtx 3080 alabilirsin vatan gibi yerlere hiç bakmayın derim direk stoğa gelse bile biter ki onlarlada görüştüm arada bi sokuyoruz stoğa dediler yani ara ara bi anda değil qp bilişim 1 hafta içinde TAHMİNEN rtx 3080 lerin stokda olmasını bekliyor msi ve asus modellerinin satın alırken gmailden iyzico linki attılar oradan ödeme yaptım siteden değil haberiniz olsun qp bilişim reklam olmasın ama çok iyi ilgilendiler stoğa girmeden önce mail bile attılar bunu varan yapmaz mesela
Gelince at o zaman bekliyorumİ7 10700k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargoda