Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,238
Sadece mining için bile alınır ama sen bilirsin.uğraşmak istemiyorum şu aralar
Sadece mining için bile alınır ama sen bilirsin.uğraşmak istemiyorum şu aralar
Lhr model değil mi bu?Sadece mining için bile alınır ama sen bilirsin.
lhr olsa bile kazıyor hucammm lhrsiz olsa canavar ztnLhr model değil mi bu?
LHR büyük oranda kaldırılabiliyor.Lhr model değil mi bu?
Lhr kırılabiliyor hocamLhr model değil mi bu?
lhr olsa bile kazıyor hucammm lhrsiz olsa canavar ztn![]()
LHR büyük oranda kaldırılabiliyor.
Arkadaşta zaten RX 6900 XT ve GTX 1660 Ti mevcut.
Hmm bilgim yoktu bu konuda.Lhr kırılabiliyor hocam
Amazon.de iade garanti süreci nasıldı ?ALEV ALEVGainward GeForce RTX 3080 Phoenix 10GB GDDR6X ekran kartı - 3X DisplayPort/HDMI: Amazon.de: Bilgisayar ve Aksesuarları
Gainward GeForce RTX 3080 Phoenix 10GB GDDR6X ekran kartı - 3X DisplayPort/HDMI: Amazon.de: Bilgisayar ve Aksesuarlarıwww.amazon.de
Alıntıyı görüntüle
Onecandy sen misin ya. Görüyorum seni sık sık. Geçenlerde 1.5 ay önce falan 3060 yerine 3050 yollanmıştı millete. Sen 5 euro kupon almıştın çocukla tartışmıştınız falan komiktiBENZETMİŞİNDİR KNK.
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ama gainwardı buraya paylaşam die oraya paylasmadım :/
hocam o olay komediydi ya dasdasdas cocuga yardım etmek ıcın ızleyecegı adımları soylemek ıstedım sonra bana bayagı saytdırdı yok neymişOnecandy sen misin ya. Görüyorum seni sık sık. Geçenlerde 1.5 ay önce falan 3060 yerine 3050 yollanmıştı millete. Sen 5 euro kupon almıştın çocukla tartışmıştınız falan komikti![]()
Heyecanla takip etmiştim o olayı fjajfkwllfshocam o olay komediydi ya dasdasdas cocuga yardım etmek ıcın ızleyecegı adımları soylemek ıstedım sonra bana bayagı saytdırdı yok neymiş
yayıncılara olayı anlatacakmıs amazonu rezil etcem cart curt diyordua sdklşasdkasd harbi gorseniz
bitmişALEV ALEVGainward GeForce RTX 3080 Phoenix 10GB GDDR6X ekran kartı - 3X DisplayPort/HDMI: Amazon.de: Bilgisayar ve Aksesuarları
Gainward GeForce RTX 3080 Phoenix 10GB GDDR6X ekran kartı - 3X DisplayPort/HDMI: Amazon.de: Bilgisayar ve Aksesuarlarıwww.amazon.de
Alıntıyı görüntüle