- Konu Sahibi Konu Sahibi
D
Sarı siteden bakıyorum tam adı Crucial 2x16 6000MHz cl48 imişCrucial hangi model link yok mu
Sarı siteden bakıyorum tam adı Crucial 2x16 6000MHz cl48 imişCrucial hangi model link yok mu
Patriot alD
Sarı siteden bakıyorum tam adı Crucial 2x16 6000MHz cl48 imiş
4800mhz o ramler, 6000 e overclock ile çıkıyordur uzak durD
Sarı siteden bakıyorum tam adı Crucial 2x16 6000MHz cl48 imiş
Zaten cl48 olması uzaklaştırdı beni biraz bi de senın attığın psu’nun garantiden değişmiş halini buldum 3700’e satıyorlar garantiye gidip yenisiyle değişmiş almalı mıyım?Patriot al
Mesaj otomatik birleştirildi:
4800mhz o ramler, 6000 e overclock ile çıkıyordur uzak dur
Eğer ki kanıtlayabiliyorsa değiştiğini alınabilir, ben riske girmeyip kendi adıma faturalı sıfır alırdım ama o riski alırım diyorsan deneyebilirsinZaten cl48 olması uzaklaştırdı beni biraz bi de senın attığın psu’nun garantiden değişmiş halini buldum 3700’e satıyorlar garantiye gidip yenisiyle değişmiş almalı mıyım?
Reis çok doğru konusuyosun ama bence jelatinleri duruyor ise alayım jelatinsiz kutudaysa almayayımEğer ki kanıtlayabiliyorsa değiştiğini alınabilir, ben riske girmeyip kendi adıma faturalı sıfır alırdım ama o riski alırım diyorsan deneyebilirsin
Evet öyleyse alınır tabii, fatura ve değişime dair kanıtta iste mümkünseReis çok doğru konusuyosun ama bence jelatinleri duruyor ise alayım jelatinsiz kutudaysa almayayım
Hocam size no versem oradan alacaklarımı atsam yardımcı olur musunuz?Evet öyleyse alınır tabii, fatura ve değişime dair kanıtta iste mümkünse
Mesaj olarak yazdım hocam sizeHocam size no versem oradan alacaklarımı atsam yardımcı olur musunuz?
Çöp yanibunlar arasında nzxt C+ sertifika, digerlerine bakmaAlıntıyı görüntüle