Msi gaming trio 3080 hocam tanıdığımda 2 yıldır vardı 10 ya vericekti direk kaptım bu ekran kartıyla onun pcd çok oyun oynadım aldım bende bildiğimden benim psu 500w 750w düşünüyorum 3.5 k civarımümkünse 650 wattın üzerinde psu alın. ekran kartının tam modeli nedir?
www.instagram.com
Bu karta minimum 750 wattMsi gaming trio 3080 hocam tanıdığımda 2 yıldır vardı 10 ya vericekti direk kaptım bu ekran kartıyla onun pcd çok oyun oynadım aldım bende bildiğimden benim psu 500w 750w düşünüyorum 3.5 k civarı
Bu karta minimum 750 watt
Forumda ben daaha bu kadar önerilen psu görmedim çok iyi herhalde
Bunu alırsan muhtemelen sistemin için ömürlük olur. Biraz bütçeyi zorla ve bunu al.
Kasa içinde G.I.G Cool önerebilirim yanlıç hatırlamıyorsam 1800₺ civarı bir fiyatı vardı.
Burdan sipariş verilebiliyor.![]()
TR BİLGİSAYAR RESMİ HESABI (@tr.bilgisayar) • Instagram photos and videos
13K Followers, 9 Following, 305 Posts - See Instagram photos and videos from TR BİLGİSAYAR RESMİ HESABI (@tr.bilgisayar)www.instagram.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın inceleme videosu
Psu olarak hocamın dediğini alın yakın zamanda bende düz cratos aldım baya kaliteli
Bunu alırsan muhtemelen sistemin için ömürlük olur. Biraz bütçeyi zorla ve bunu al.
Kasa içinde G.I.G Cool önerebilirim yanlıç hatırlamıyorsam 1800₺ civarı bir fiyatı vardı.
Burdan sipariş verilebiliyor.![]()
TR BİLGİSAYAR RESMİ HESABI (@tr.bilgisayar) • Instagram photos and videos
13K Followers, 9 Following, 305 Posts - See Instagram photos and videos from TR BİLGİSAYAR RESMİ HESABI (@tr.bilgisayar)www.instagram.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın inceleme videosu
Düz cratosla lite arasında cok fark var diyorlarPsu olarak hocamın dediğini alın yakın zamanda bende düz cratos aldım baya kaliteli
Yani var ama bu bütcede en iyisi lite olurDüz cratosla lite arasında cok fark var diyorlar