AGUMBA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 824
- İsim
- Sercan GÖKALP
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an oynadığın oyunlarda 60 fps altına inmiyoraan yada aşırı ısınma veya zorlanma yoksa bence 4000 serisine geçmenin bir anlamı yok. Sonuçta senin zaten yeterli bir sistemin varsa 10-20 fps almak için okadar para vermenin bir anlamı yok bence he diyorsan ki ben 45-50 fps alıyorum 4k da ozaman alınabilir çünkü geçen fsr ve dlss karşılaştırması izlediğimde dlss görüntüyü nerdeyse hiç bozmadan fps arttırıyorken fsr resmen ressam Bob un resimlerine dönüştürüyor görüntüyüLg 2k Nano IPS ekran aldım ama gözlerim 1080p ye öyle alışmış ki yapamadım 2 ay zorladım olmadı geri 1080p ye dönüş yaptım. Valorant oynuyordum sadece küfürler yüzünden bıraktım. şimdi forza 5 god of War felan oynamaya başladım. Asus ROG Swift PG42UQ 41.5" 0.1ms 4K G-Sync alicam. Hikaye bazlı oyunlara yöneldim. Şimdi ben bir şey sorayım ekran kartımı Asus 4070 ti ye geciyimmi 3090 kalsinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de sonuçta çok rekabetçi oyun oynamıyorum en fazla CoD falan dediğim gibi o yüzden bi ddr4 ddr5 karşılaştırması izleyip kendimi diğer aya hazırlıyım kararımı öyle veriyim ddr5 orta segment mi yoksa ddr4 yüksek seviye miEvet orası da sana kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi de birbirine denk kartlar. Dlss 3 ile fark oluşur. Geçme şansın varsa geçebilirsin.