Hayırlı Olsun.Agam O Kaç Paradır Bre
1799 euro
reis bizde biliyoruz asus olsa iyi olurdu ama bu sefer mecburdum. bekliyemedim. gecelerim gündüzüm rtx 3090 olmusdu. dedim bu seferde gigabyte olsun.Hayırlı uğurlu olsun, ama GIGABYTE olması olmamış be kral .
tr vergi ve lüks vergi düsün ozaman 20k gelirsin.Hayırlı Olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.799 Euro eşittir
16.397,03 Türk Lirası
reis rog mog bende isterdim ama yok. rog ta 2020 sonu bulur. bekliyemem. bana perfonmance lagzim.Senden bi ROG STRIX beklerdik kral ama olsun 3090 3090 dır
Hayırlı olsun güle güle kullan
Hocam Uçak Biletimi Ayarla Berlin'e Geliyorum İki Ay Çalışsam Dünyanın Parasını Kaldırır Ülkede Milyarder Olurum.tr vergi ve lüks vergi düsün ozaman 20k gelirsin.
reis rog mog bende isterdim ama yok. rog ta 2020 sonu bulur. bekliyemem. bana perfonmance lagzim.
6 POSCAP üzüyor be reis, umarım eline gelince çökme problemi falan yaşamazsın .reis bizde biliyoruz asus olsa iyi olurdu ama bu sefer mecburdum. bekliyemedim. gecelerim gündüzüm rtx 3090 olmusdu. dedim bu seferde gigabyte olsun.
allahdan palit veya inno3d degil veya zotac.
onlar olmasinda.
gerisi fasa fiso.
bunun tdp baya iyi 390 watt kadar getire biliyorsun.
boşver reis gigabyte ta adamdırtr vergi ve lüks vergi düsün ozaman 20k gelirsin.
reis rog mog bende isterdim ama yok. rog ta 2020 sonu bulur. bekliyemem. bana perfonmance lagzim.