Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
lolde 1gb bile kullanmaz. God of war da 12 filan kullanırlolde kaç olur bide god of wara yetermi
görüntü nasıl olur god of warda 1080p ye nazaranlolde 1gb bile kullanmaz. God of war da 12 filan kullanır
1080p vs 4k devasa fark olur ikisi karşılaştırılacak çözünürlük değil.görüntü nasıl olur god of warda 1080p ye nazaran
Formun en boş konuşan insanı olarak tanıdım hala diğer konulara bomboş fikirlerini yazmaya devam ediyorsun.Taman kanka en iyi kart seninki en iyi AMD kartlar hatta en iyi AMD karta seninki ahshshsshshsh adamın Forum hayatı ya AMD ovmekle ya da kendi kartlarını ovmekle geçiriyorChip kalitesi gruptan ayrıldı valla kimseye bir şey anlatamam. Adamın aldığı kart ısınıyor. Başkasının kartı yüksek derece çalışıyor diye bu kartlar öyle çalışıyor diyor aynen kardeşim bütün kartlar senin kartın gibi çöp.
%68 fanlarda 71 derece çok bence almak istiyorsa alabilir öneren kişi kendisi alacak olsa almaz ama adama burda gelip al der aynen kardeşim
1080p de 5.5 6gb vram tüketen beam ng 4k da 11 12 gb vram tuketiyor.1080p vs 4k devasa fark olur ikisi karşılaştırılacak çözünürlük değil.
bendede aynı kart var 2k oynuyom god of war 8gb yiyo1080p de 5.5 6gb vram tüketen beam ng 4k da 11 12 gb vram tuketiyor.
(3060 12gb)
nvidia kart tercih ediyorum diye bana "yazık kafana" demiştiFormun en boş konuşan insanı olarak tanıdım hala diğer konulara bomboş fikirlerini yazmaya devam ediyorsun.Taman kanka en iyi kart seninki en iyi AMD kartlar hatta en iyi AMD karta seninki ahshshsshshsh adamın Forum hayatı ya AMD ovmekle ya da kendi kartlarını ovmekle geçiriyor
Öyle öyle çok ciddiye almayın bence o adamınvidia kart tercih ediyorum diye bana "yazık kafana" demişti