Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
Usta belliki sende bilmiyorsun, sen kartı ne zaman aldın? Kaça aldın? Bakım yaptın ya da yaptırdın mı? Karta ne istersin?Sana demedim ben zaten anlayan üzerine aldı.
Msi afterburner ile güç limitini kısıyorlar o bahsettiği değerleri görüyor memleket sahtekar doluUzay montaj olur kapalı kasa olmaz yan kapakları açık olur, benim ki kapalı kasa testi idi kapaklar kapalı o çok değiştiriyor işte sıcaklık değerlerini fan hızını mantığıken sende kapalı kasa içerisinde kullanacağın için kapalı kasa içerisindeki test değerlerine bakman önemli
Kardeşim kartın değeri kutusu garantisi faturası ve açılıp açılmadığıyla ölçersin ilk etapta sonrasında korozyon var mı kondisyon iyi mi sıcaklık ve fan durumu nasıl kaç w çekiyor tdp değeri nasıl sonrasında oyun ve gerekli testleri yapıp alırsın burda boş atma şimdi sende bilmiyorsun diye ben kartla ilgili gerekli bilgiyi arkadaşa net bir şekilde yaptım zaten.Usta belliki sende bilmiyorsun, sen kartı ne zaman aldın? Kaça aldın? Bakım yaptın ya da yaptırdın mı? Karta ne istersin?
Bence 3090 ile hiç uğraşma 4000 serisi bir kart alGüzelmi bende 7900xt veya onu alcm
Yok bende talip olabilirim mesela madem burdasın ayıptır söylemesi söyleyiver, ki bizde güven kazanalım. Minningcilerim bi çoğu kutu fatura ve içerigini atmaz batmaya korktuğundan bu kartta boru değil ya 3090Kardeşim kartın değeri kutusu garantisi faturası ve açılıp açılmadığıyla ölçersin ilk etapta sonrasında korozyon var mı kondisyon iyi mi sıcaklık ve fan durumu nasıl kaç w çekiyor tdp değeri nasıl sonrasında oyun ve gerekli testleri yapıp alırsın burda boş atma şimdi sende bilmiyorsun diye ben kartla ilgili gerekli bilgiyi arkadaşa net bir şekilde yaptım zaten.
Evet dikkat etmek lazım ben çok kart aldım da sattım da çok zarar da ettim, kar da ettiğimde oldu ama hiç sahtekarlık yapmadım evelallah elimden bi 30 kart al sat geçmiştir, kullandım da mining de yaptım da, kartı temiz kullanır aşırı ısınmasına engel olursan mining de uzun ömürlü olur her anlamdaUsta belliki sende bilmiyorsun, sen kartı ne zaman aldın? Kaça aldın? Bakım yaptın ya da yaptırdın mı? Karta ne istersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi afterburner ile güç limitini kısıyorlar o bahsettiği değerleri görüyor memleket sahtekar dolu
Bende her şey var bende aldığım zaman öyle aldım arkadaştan ama mining ile alakalı bir soru sormadım çünkü bunlara takılmıyorum benim için önemli olan kriterleri geçti zaten ben aldığımda şimdi tabikide arkadaş kendisi bilir sıfır da alır başka modelde alır parası onun sonuçta ben sadece kartıma boş atanlara söylüyorum bilgisi olmayan boş yorum yapmasın. Bu demek değil eleştiriye kapalıyım açığım arkadaş ama saçma sapan elinde veri olmadan ispat olmadan bana gelip bu çok sıcak berbat alınmaz gibi saçma sapan yorumlar yapılmasın.Yok bende talip olabilirim mesela madem burdasın ayıptır söylemesi söyleyiver, ki bizde güven kazanalım. Minningcilerim bi çoğu kutu fatura ve içerigini atmaz batmaya korktuğundan bu kartta boru değil ya 3090
7800xt alicam olamam mecburBence 3090 ile hiç uğraşma 4000 serisi bir kart al
Çünkü
Birincisi 3000 serisi mining dönemine denk geldi zor anlarsın nasıl bir kart olduğunu
İkincisi 4000 serisi şuanda iyi para ediyor değeri artıp gidiyor 3000 serisi öyle değil
Ve üçüncüsü garantili olur kafan rahat olur dlss3 ünü açarsın kafan rahat olur dlss 3 süz 4k da 3090 rakibinde bir kart 4070 ti şöyle 26 ya felan bulunursa çok iyi
Amd tarafında pek bir bilgi sahibi değilim çünkü deneyimim az oldu7800xt alicam olamam mecbur
Katılıyorum bu konuda evga ların devirlerinin yüksek olduğunu bende fark etmiştimFacebook gruplarında çok takılıyor isen herhangi bir grupta evga ftw3 yazıp arat. Evgaların hepsi yüksek fan devrinde çalışır. Bu sadece arkadaşın kartıyla alakalı bir durum değil yani. Furmarkta 65devir altı ftw3 görmedim ben, gördüyseniz siz gösterin lütfen.
Evga adamdır bendeki yeri ayrıBen kaç tane evga ftw 3090 gördüm abi hepsinde yüzde 62 70 arası fan devri yüksek fan devri ama ses cikarmio evga öyle tasarlamış napalim evgaya mi sovek
Bende de 3070ti ftw3 mevcut. Aldığım arkadaş diger forumlarda bayağı eski bir uye ve kartin ilk sahibi, mining yapmadığını söyledi. Miningsiz olduğunu varsayarsak bende de furmarkta fan devrini cok hatırlamıyorum ama maks 69 derecelerde fan da %69 70 felandi sanırım. Oyunlarda 63ü geçtiğini nadir gördüm o yüzden sizinki normal.